Geçtiğimiz günlerde Abdullah abinin çıkardığı sistemi satın aldım bugün sistem geldi fakat ekran kartı genişletme yuvalarını açmama rağmen sığmıyor oradaki ince demir çubukları kesersem sorun kalmıyacak fakat kesmeden nasıl halledebilirim?
Hangi sistem? Eğer videosu varsa mutlaka dikkatli izle. Kaydırılabilen veya çıkabilen bir SSD/HDD yuvası falan olmalı. Sığmayacak ekran kartını tavsiye etmezler tahminimce.Geçtiğimiz günlerde Abdullah abinin çıkardığı sistemi satın aldım bugün sistem geldi fakat ekran kartı genişletme yuvalarını açmama rağmen sığmıyor oradaki ince demir çubukları kesersem sorun kalmıyacak fakat kesmeden nasıl halledebilirim?
Evet doğru anladınızHazır kasa aldın ve ekran kartı sığmıyor yanlış anlamadım değil mi ?
Videoda öyle bir bilgi verilmiyor ve ssd ya da hdd yuvası da engellemiyorHangi sistem? Eğer videosu varsa mutlaka dikkatli izle. Kaydırılabilen veya çıkabilen bir SSD/HDD yuvası falan olmalı. Sığmayacak ekran kartını tavsiye etmezler tahminimce.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül
Da gt2 sistem galiba doğru mu @Abdullah HacıgülBöyle bir şey olamaz kral.Deniyorlar çünkü.Kasa ve ekran kartını yazabilir misiniz
Kral bilmiyorum ilk stoktaki kasayı alamadım belki sadecw bunda vardır ya da atladığım bir şey olmalıBöyle bir şey olamaz kral.Deniyorlar çünkü.Kasa ve ekran kartını yazabilir misiniz
Hocam resmin ss ini alip atin oyle yukleniyorDaha iyi anlamanız için fotoğrafla destekleyemiyorum site hata veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır sorun çözüldü bir parçayı çıkarmayı unutmuşum kusara bakmayın