Arama sonuçları: *

1. MoOsFoOsy

Oyun dosyaları var olmasına rağmen gözükmüyor

virüs olma ihtimali varmı ?
  2. MoOsFoOsy

Ryzen 5500e 5050 taktım 500 wat patlarmı

400w bile yeter
  3. MoOsFoOsy

CS:GO 2 De Sabit 300 Fps Almam için nasıl bir anakart işlemci lazım (Yayın için)

dostum sen 300 alıyorsun ama ben 250 nin altında düşmüyorum 450 değerlerini gördüğüm oluyor ama ben onları saymıyorum fps den daha çok input lag ı düşürdüm ben 4.5 civarlarında olması muhteşem oldu benim için ram i 32 gb çıkartınca fps değerlerimde yükselme input lagda stabilite yakalicam.
  4. MoOsFoOsy

CS:GO 2 De Sabit 300 Fps Almam için nasıl bir anakart işlemci lazım (Yayın için)

sabit 300 değerlerini görebilmek için en az r5 7600x yeterli 3070 ile beraber 300-450 arası gördüm r5 7500 rx6600 olan aktif sistemimde 250-350 arası değerler alıyorum bence am5 platformu özürlü bir platform ve işlemci ağırlıklık oyunlarda aynı oyun am4 de 16gb ram yeterken am5 de 32gb olmazsa...
  5. MoOsFoOsy

Modlu Multiplayer Minecraft nasıl oynanır

Valla diğer 2 kişiyi zar zor ikna ettik bunlar uğraştıracak gibi :D
  6. MoOsFoOsy

R5 5600 anakartıma uyarmı

bios son sürümse çalışır
  7. MoOsFoOsy

Nasıl yapılıyor bilmiyoruz detaylıca anlatıcak yokmu
  8. MoOsFoOsy

hexxit 2
  9. MoOsFoOsy

4 arkadaşız 2 mizde pre var sadece modlu mc oynamak istiyoruz bu işten anlayanlar bir yardımcı olursa sevinirim
  10. MoOsFoOsy

Kule tipi soğutucundaki 1 fanı cıkarsam cok fark eder mi?

sıkıntınız soğutucu değilde kasa yapınızda 1768246706 güçlü bir işlemci dikkat edin sağlıcakla
  11. MoOsFoOsy

Hawk gaming oyuncu koltuğu

birkaç modelin kasasında plastik aksam fazlaymış demir olanları alırsanız sorun yaşamazsınız kuzenim kullanıyor bi sıkıntı yaşamadı zaten bilindik marka kumaş koltuk önceliğiniz olsun deri sakın almayında
  12. MoOsFoOsy

Kule tipi soğutucundaki 1 fanı cıkarsam cok fark eder mi?

soğutucu yapısına bakınca etkiliyebilir diyorum ama egzoz fan ve ön taraftan hava alıyorsa çok sıkıntı olmaz en iyisi deneme yanılma
  13. MoOsFoOsy

çoğu markanın alt takımları aynı zaten 1768246182 1 senedir kullanıyorum fab v serisi renk dışında fark yok rahat ama bel yastığını ayarlamak gerekiyor sıfırdan alsam paraya kıyıp fame alırım ama gayet iyi ürün koca popolu ve kilolu arkadaşlar xdrive 15li plus baksın
  14. MoOsFoOsy

Knk üst kısmı takınca oturuyor düzgün yap yoksa yamuk oluyor
  15. MoOsFoOsy

Vodafone ile nasıl discord giricem

kuzenin evindeki internet sağlayıcısı vodafone ama goodbydpi işe yaramıyor aynı şekilde vodafone da diğerlerine göre farklı güvenlik protokolleri varmış yapan bir arkadaş el atsa mükemmel olur
  16. MoOsFoOsy

Hangi ram i almalıyım

taksitle alıcam ya yoksa 2.elde çok güzel ürünler buldum 1768024358 Valla ilk kez duydum bu sesi belirli hareketlerde ses çıkıyordu başlangıç menüsünde uygulamaları aşagı yukarı yaparken mesela garip
  17. MoOsFoOsy

Hangi ram i almalıyım

inşallah mı diyim ne diyim ozaman
  18. MoOsFoOsy

Hangi ram i almalıyım

ya bide şimdi farkettim ddr4 sistemimde mouse hareket ettirince coil sesi geliyor
  19. MoOsFoOsy

Hangi ram i almalıyım

Dostlar kolay gelsin ddr5 sistemin son parçası ram fiyatlar malum şimdilik tek modül 16gb 6000 30cl değerlerine sahip bir ram arıyorum 2 ürün var patriot un ve goodram in patrioun chipleri sk hynix gelme ihtimali olsudu için ben o taraftayım ama aldıktan sonra fiyat düşerse çıldırım ne yapsak ya 😅😅
Geri