Arama sonuçları: *

1. H

Texture Flickering'i ''En Azından'' Azaltacak İşlemler

Bu sorunun çok araştırdım ve hiçbir şekilde ne ekran kartı ne de monitöre bağlı olduğunu, konu hakkında 150 sayfayı aşkın tartışmaların olduğunu gördüm. Bu çoğu kişide ola bir şey ancak dikkat edenler ve umursamayanlar olarak ayrılıyoruz. Tam anlamıyla çözülemeyeceği konusunda artık hemfikirim...
  2. H

Texture Flickering (Oyunlarda Nesne Titremesi) Sorunu

Sakın hiçbir şeyini iade etme. Sorun monitörunde veya ekran kartında değil. Bu sorun yıllardır olan bir şey ve çoğu kullanıcı bu sorunla karşılaşıyor. Ancak dikkat edenler ve umursamayanlar olarak ayrılıyoruz işte. Bu konuda yaklaşık 150 sayfa forum tartışmaları mevcut. Linkini bıraktığım...
  3. H

1080p Görüntüde Bazı Bölgelerde Tırtıklanma

Resimde de gördüğünüz gibi silahın susturucusundaki çizgiler bu şekilde gözüküyor. Aynı tırtıklanma bazı bölgelerde de oluyor ama göze batacak şekilde değil. Biraz pimpirikli olabilirim ama oyunlarda 1080p bir monitörde bu tür tırtıklanmalar normal mi? (Yazılarda veya Windows içerisinde bu tarz...
  4. H

ACER KG221QA vs LG 22MK400H

Monitör almayı düşünüyorum bu iki monitör arasında sizce hangisi daha iyidir? (bütçe bu kadar) https://www.hepsiburada.com/acer-kg221qa-21-5-75hz-1ms-hdmi-analog-free-sync-full-hd-led-monitor-um-wx1ee-a01-p-HBV000018OOU7...
  5. H

Logitech G300s Takılma Sorunu

Yine olmaya başladı. Driverlar arası geçiş yapıp duruyor attığınız videodaki işlemleri yapmama rağmen. Logitech Software'i kaldırıpta denedim ancak yine takılmalar oluyor. Herhangi bir kablo sorunuda yok optik okuyucunun ışığı yanarken üstteki ledler yanmıyor.
  6. H

Teşekkürler oldu sanırım.
  7. H

Windows 7 içinde geçerli olur mu?
  8. H

Neyin dahili hafızası anlamadım, eğer G300s yazılımı üzerinden mouse'u seçmemi diyorsan evet öyle de denedim yine aynı sonuç.
  9. H

Attığım ekran görüntüsündeki HID aygıtını kaldırdığımda sorun ortadan kalkıyor. Ancak nasıl oluyorsa her kaldırdığımda tekrar geri geliyor.
  10. H

Öncelikle sorunun kaynağını biliyorum, Logitech Software ve Windows fare yazılımı çakışıyor ve mouse'um da takılmalar meydana geliyor. HID aygıtını kaldır dediğimde sorun ortadan kalkıyor ancak belli bir süre sonra tekrardan aygıt yöneticisinde beliriyor. Oyun oynarken vs. çok can sıkıcı bir...
  11. H

GPU Kullanımında Ani Düşüş

1080p bir monitör alsam sorun ortadan kalkar mı?
  12. H

GPU Kullanımında Ani Düşüş

RX570 r3 2300x li bir bilgisayar 1 2 sene önce çok uygun bir fiyata satın almıştım. Monitörüm 1366x768 çözünürlükte ve işletim sistemim Windows 7. Afterburner programıyla gpu değerlerime baktığım zaman gpu kullanımında ani düşüşlerle karşılaşıyorum. Sabit bir değer yok %90dan bir anda %10a...
Top Bottom