Neler Yeni

Logitech G300s Takılma Sorunu

Halsey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deniz Acıl
Öncelikle sorunun kaynağını biliyorum, Logitech Software ve Windows fare yazılımı çakışıyor ve mouse'um da takılmalar meydana geliyor. HID aygıtını kaldır dediğimde sorun ortadan kalkıyor ancak belli bir süre sonra tekrardan aygıt yöneticisinde beliriyor. Oyun oynarken vs. çok can sıkıcı bir durum oluyor. Oyunu arkaya alıp aygıt yöneticisine girip tekrardan kaldır demem gerekiyor. Ve bu durmadan tekrarlanıyor. Bu HID aygıtını tamamen bilgisayarımdan nasıl silebilirim yardımcı olabilir misiniz? Veya bu takılmayı engellemek için başka ne yapabilirim?

Ekler

• resim_2020-12-31_154712.png
    resim_2020-12-31_154712.png
    22.5 KB · Hit: 70

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Öncelikle sorunun kaynağını biliyorum, Logitech Software ve Windows fare yazılımı çakışıyor ve mouse'um da takılmalar meydana geliyor. HID aygıtını kaldır dediğimde sorun ortadan kalkıyor ancak belli bir süre sonra tekrardan aygıt yöneticisinde beliriyor. Oyun oynarken vs. çok can sıkıcı bir durum oluyor. Oyunu arkaya alıp aygıt yöneticisine girip tekrardan kaldır demem gerekiyor. Ve bu durmadan tekrarlanıyor. Bu HID aygıtını tamamen bilgisayarımdan nasıl silebilirim yardımcı olabilir misiniz? Veya bu takılmayı engellemek için başka ne yapabilirim?
Dediğini anlamadım ama dahili hafızasını çallıştırıp o ile kullanmayı dener misin ?

Halsey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deniz Acıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğini anlamadım ama dahili hafızasını çallıştırıp o ile kullanmayı dener mi
Attığım ekran görüntüsündeki HID aygıtını kaldırdığımda sorun ortadan kalkıyor. Ancak nasıl oluyorsa her kaldırdığımda tekrar geri geliyor.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Neyin dahili hafızası anlamadım, eğer G300s yazılımı üzerinden mouse'u seçmemi diyorsan evet öyle de denedim yine aynı sonuç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu yapıp tekrar HID aygıtını kaldır.

Halsey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deniz Acıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
bende de g300s var 4 sene oldu kullanıyorum benim de bazen hassasiyet 10 sanyeliğine aşırı artıyor dokunsam imleç ekranı 500 tur atcak

Halsey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deniz Acıl
Yine olmaya başladı. Driverlar arası geçiş yapıp duruyor attığınız videodaki işlemleri yapmama rağmen. Logitech Software'i kaldırıpta denedim ancak yine takılmalar oluyor. Herhangi bir kablo sorunuda yok optik okuyucunun ışığı yanarken üstteki ledler yanmıyor.

Cnone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Sinan Çetintaş
Yine olmaya başladı. Driverlar arası geçiş yapıp duruyor attığınız videodaki işlemleri yapmama rağmen. Logitech Software'i kaldırıpta denedim ancak yine takılmalar oluyor. Herhangi bir kablo sorunuda yok optik okuyucunun ışığı yanarken üstteki ledler yanmıyor.
Merhaba. Benimde aynı fareden var sorunu çözdüyseniz anlatır mısınız acaba Apex Legends oynarken 20 saniyede bir takılıyor hareket ettiremiyorum. 3 4 saniye sonra düzeliyor. Her şeyi denedim neredeyse artık kırıp atıcam fareyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,121
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom