Arama sonuçları: *

1. İ

Asus usb ac58 Kopma sorunu

Asus usb ac58 adaptörümde pcde sağ altta wifi arama bölümüne tıkladığımda bağlantım kopuyor sonra tekrar geliyor neden olabilir? Yazılımsal problem midir? Tamirlik bir durum mudur?
  2. İ

Ryzen 5 2600 işlemci soğutucu önerisi.

Stok fan kırıldı ne önerirsin başka ama anakart mini itx
  3. İ

Ryzen 5 2600 işlemci soğutucu önerisi.

Anakartım asrock b450itx ac anakarta uyumlu bir uygun bir soğutucu alacağım hangi modeller olabilir
  4. İ

Amd stok fanını takamıyorum.

Muhtemelen ondan girmiyor bence çünkü yatırıyorum elimlede o plağı sıkıyorum fakat çıkuyır olabilir 1690030884 Tekrar denedim mesela alttaki vidanın birini sıktım 2 tur öndeki hemen yukar kalkıyor ve boşta kalıyor
  5. İ

O plağı nasıl sabit tutabilirim anakartı sökmek istemiyorum ondanda şüpheleniyorum tam oturmuyor olabilir
  6. İ

Orayı takıyorumda elimle tutmak zorunda kalıyorum kasayı yan koyduğum zaman düşüyor çünkü
  7. İ

Çapraz deniyorum nasılsa yukarıdaki vida giriyor aşağıdaki boşa dönüyor anlamadım bir türlü tekrar deneyeceğim
  8. İ

Amd stok fanı takamıyorum. Anakart mini itx üst taraftaki vidalar giriyor alt taraftakiler boşa atıyor. Çapraz şekilde vidaları çeviriyorum yined olmuyor.
  9. İ

Asus usb-ac58 nasıldır

Asus usb-ac58 alınır mı çekim gücü iyi midir ping sabit olur mu oyunlarda amazonda 275 tl
  10. İ

Yardım Razer Blackshark v2x kulaklık alınır mı

400 TL'ye alınacak en kaliteli rahat kulaklık 1648045546 Ben kullanıyorum mikrofonu iyi gayet boğuk falan gitmiyor bende
  11. İ

Ekran Kartı Fanı Ses Çıkarıyor

Bendede var galax gtx 1660s ekran kartı var tek çare fanı %30 aşağısında kullanmayacaksın bende 35 te ses gidiyor
  12. İ

Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık 400tl

Bence değer bende var eskidi iyice pedleri öldü ses kalitesi razerın ki kat kat daha iyidir
  13. İ

Öneri Razer Kulaklıklar geliyor saat 6 da itopyada

Ama şu anda en ucuz 730 tl 600 olur
  14. İ

Cimriden baktım 688 e düşmüş siyah olan modeli 650 olur iyi fiyat alınır
  15. İ

Cimriden baktım 710 TL'ye var 650 tl de olabilir
  16. İ

Komik fiyat diyorsa ve kraken te ise bence 550 600 tl olur tahminim