Arama sonuçları: *

1. S

GTX 1660 SUPER Ekran kartımi takas yapmalı miyim?

O zaman takas yapmam mantıksiz olur zaten ben üst seviye bi ekran kartına geçmek istiyorum neden daha düşük bi ekran kartına geçimki
  2. S

Aslında hayalim yaza kadar 1660 ı kullanıp sonrasında saticaktim. 3 ay tatilinde çalışıp rtx 2060 yada 2070 e gecicektim. Ama bu fırsatı görünce değerlendirim dedim sizce hangisi yapmalıyım.
  3. S

Merhabalar şuan elimde asus phoenix gtx1660 süper modeli var sıcaklık değerlerinden pek memnun değilim tek fanlı olması,içinde bakır boru olmaması ve arka plakanin olmaması sıcaklığı önemli ölçüde yükseltiyor. Letgoda gezinirken bir arkadaşımız elinde olan sapphire pulse radeon rx 5500 xt 8 GB...
  4. S

[ÇÖZÜLDÜ]Ekran kartı boştayken bu şekilde çalışması normal mi ?

Nvdia kontrol paneli nerde tam olarak aynı sorun bendede var
  5. S

Dp olmasına rağmen 144 hz alamıyorum

Arkadaşlar benim monitörüm 144 hz ve bilgisayarıma dp üzerinden bağlı fakat bana 64 hz veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. S

Rampage rm 344 kullanan birisi var mı?

Rampage rm 344 monitör u olan arkadaşlar bana bi yardım edebilirmi? Bişey danisicam
  7. S

Phoenix GTX 1660 SUPER Ekran kartım çok ısınıyor

Gamepower mythril 650 wt lik kasa içinde büyük ihtimalle kendi psu su var. Gerçekten kötü bi psu mu
  8. S

Gamepower mythril kasasi
  9. S

Msi afterburner dan ayarlıyorum fakat yinede pek fayda etmiyor. Son çare olarak power limiti düşürüyorum. Sıcaklık düşüyor fakat bunda aynı orantıda fps de düşüyor. 10 fps düşüyor en az
  10. S

1607950013 Ekran kartım asus phoenix gtx1660 süper Boşta 27 Yuk binince rahatlıkla 80 i geçiyor
  11. S

Beyler selam.Ben bundan 1 ay önce bir sistem aldım.Içinde asus phoenix gtx1660 süper vardı.Ekran kartlariyla pek aram olmadığı için 1660 ı görünce sevindim. Ve aldım. Fakat pc elime ulaştığında oyun testlerinde assiri isindugini farkettim. Çünkü ekran kartım tek fanlıymıș. Ve biraz araştırınca...
  12. S

Şok marketten Rampage monitör aldım

Neden almasaydıniz dediniz acaba bende aldım gayet memnunum
  13. S

Rampage rm 344 gsync destekliyormu

Şuan şokdayim monitör var normalde alicaktim fakat bu kara cuma falan geliyo almicam sanırım 1605702010 Belki daha iyisini bulursam pişman olurum diye düşünüyorum
  14. S

Teşekkür ederim. İyi günler
  15. S

Arkadaşlar biliyorsunuz ki șoka 1300 TL ye geldi ve bende 2 hafta önce bi pc aldım içinde 1660 var. Acaba bu monitör g sync desteklermi?
Top Bottom