Neler Yeni

Phoenix GTX 1660 SUPER Ekran kartım çok ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen çakmak
Beyler selam.Ben bundan 1 ay önce bir sistem aldım.Içinde asus phoenix gtx1660 süper vardı.Ekran kartlariyla pek aram olmadığı için 1660 ı görünce sevindim. Ve aldım. Fakat pc elime ulaştığında oyun testlerinde assiri isindugini farkettim. Çünkü ekran kartım tek fanlıymıș. Ve biraz araştırınca gerçektende çok ısınan bi ekran kartı olduğunu anladım. Şimdi gelelim asıl konuya ben bu ekran kartını geri iade etmek istesem edebilirmiyim. Kendime yeni bi ekran kartı almak istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Faruk
iade edemezsin ekran kartının modeli ve boşta ve yükte sıcaklığı ne ?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Phoenix modeller tek fanlı ve düşük seviye. Fan hızını msi afterburner ile arttırmayı deneyin ve UV yapın @keremcnsz24

ELECTUS

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartım asus phoenix gtx1660 süper
Boşta 27
Yuk binince rahatlıkla 80 i geçiyor
Uv yaparak biraz daha düşürebiliriz sıcaklığı birde kasanız nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
boşta iyimişte yükte sıkıntılı ya msi afterburner ile manuel fan ayarı yapmanızı tavsiye ederim
Msi afterburner dan ayarlıyorum fakat yinede pek fayda etmiyor. Son çare olarak power limiti düşürüyorum. Sıcaklık düşüyor fakat bunda aynı orantıda fps de düşüyor. 10 fps düşüyor en az

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Faruk
Msi afterburner dan ayarlıyorum fakat yinede pek fayda etmiyor. Son çare olarak power limiti düşürüyorum. Sıcaklık düşüyor fakat bunda aynı orantıda fps de düşüyor. 10 fps düşüyor en az
fan ayarı etki etmediyse uv yapmanız lazım o da etki etmezse yapacak bir şey yok ama etki eder en azından güvenli seviyelere indirir 70 falan

Semix59

80+ Silver
Phoenix modeli tek fanlı olduğu için ısınması çok normal.

ELECTUS

80+ Silver
Gamepower mythril kasasi
Hava almayan bir kasa yüksek ihtimal oyüzdende sıcak ekran kartı birde ekran kartı tek fan nedenler bunlar bu arada psu gamepower marka ise patlama ihtimali yüksek değistirmenizi öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen çakmak
Hava almayan bir kasa yüksek ihtimal oyüzdende sıcak ekran kartı birde ekran kartı tek fan nedenler bunlar bu arada psu gamepower marka ise patlama ihtimali yüksek değistirmenizi öneririm.
Gamepower mythril 650 wt lik kasa içinde büyük ihtimalle kendi psu su var. Gerçekten kötü bi psu mu

Top Bottom