Arama sonuçları: *

1. aknRaiden

Çözüldü✓ Bilgisayarım Durup Dururken Donuyor, Kapanıyor

Maalesef yok ama şahsen psu kaynaklı bir arıza olduğunu düşünmüyorum 1644595301 Benim donmalar SSD den kaynaklı çünkü sabit disk aktivite ışığım o esnada aralıksız yanıyor. Sizinkinde de donma olduğu zaman o ışığı kontrol etmenizi öneririm.
  2. aknRaiden

Cidden can sıkıcı bir durum Bende henüz bir çözüm bulabilmiş değilim maalesef. Sanırım sorun kronik
  3. aknRaiden

Çözüldü✓ MSI Center uygulaması GSKILL TRİDENT Z RGB Ramleri Görmüyor

Konu başlığında belirttiğim gibi MSI CENTER üzerinden rahatça RGB leri kontrol edebiliyordum. Fakat MSI Center'a gelen son update i yaptıktan sonra uygulama ramleri görmemeye başladı. Uygulamada sadece Motherboard ikonu var ve bu sorun yüzünden gündüzleride bilgisayarımın ram ledleri yanıyor...
  4. aknRaiden

Sorunum devam ediyor. Maalesef bir çözüm bulabilmiş değilim :(
  5. aknRaiden

PS3 Halen Alınır mı?

Konsol modasına göre alınmaz içindeki oyunları oynarım diyorsanız alabilirsiniz. Boşuna geri uyumluluk aranmıyor. PS3 ü HEN şeklinde kırarsanız(Youtube'da Hepsi Bir Arada kanalının içerikleri çok iyidir, çok iyi anlatır ve kısa öz) PS1,PS2,PSP,Nintendo commodore lar atariler falan oyunlarını...
  6. aknRaiden

Merhaba DDU ile ekran kartı sürücümü sildim ve recommended olan sürümü kurdum Edit olarakta ekledim ilginiz için teşekkür ederim… Tekrar sorun yaşarsam bildireceğim
  7. aknRaiden

Bir dahakine o şekilde yapacağım. Bu arada bende OCCT diye bir programla test yapmayı denedim 15 dakika boyunca ekran kartım stress altında kaldı fakat herhangi bir hata vermedi ki zaten oyun falanda oynadığım için biliyorum kartın FPS değerleri falanda normal
  8. aknRaiden

SE 2020 ios 14.6 güncellemeli miyim?

Ben güncellemedim ama güncelleyeceğim bir şey olacağını zannetmiyorum. Zaten telefonların performansları güncellemeler bir yana batarya ömründen dolayı düşüyor Apple'da söyledi zaten. Önerirmisin diyen arkadaşlara ise gayet öneririm ortalama 5K fiyatı ile alabileceğiniz en iyi premium cihaz. Ana...
  9. aknRaiden

Oyun oynarken bir anda donuyor.

Çözüm bulabildiniz mi ?
  10. aknRaiden

Ben her zaman recommended ın bir üstü olan isteğe bağlı driverları kuruyordum acaba ondan dolayı olabilir mi ? Bu arada konuma bir kaç husus ekledim göz atarsanız sevinirim
  11. aknRaiden

Oyun oynarken bir anda donuyor.

Çok benzer bir sorun bendede mevcut yeni açtığım konuda buluşalım isterseniz.
  12. aknRaiden

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. HD Tune ile ikisinide taradım fakat bir sorun yoktu akşam tekrar test yapacağım ve bilgileri eklerim
  13. aknRaiden

Başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarım boştayken veya yükteyken farketmiyor bu sorunu sık yaşamıyorum ara ara oluyor olay şöyle; Öncelikle bir video izlediğimi varsayalım, video izlerken aniden ses tekrarlanmaya başlıyor dırrrrr. gibi ondan sonra monitöre giden görüntü gidiyor ve kasaya...
  14. aknRaiden

500 TL Bütçeye Kasa Önerir Misiniz?

https://www.itopya.com/msi-mag-forge-100r-tempered-glass-rgb-usb-32-mid-tower-kasa/ bunun bir tık daha ucuzu da https://www.itopya.com/msi-forge-100m-tempered-glass-rgb-usb-32-mid-tower-kasa/
  15. aknRaiden

Çözüldü✓ V4 PC de D Diskimde Sorun yok ama çalışmıyor.

Hayır çözemedim yanıt bekliyorum
  16. aknRaiden

Öneri 300 tl klavye

Mekaniğe gerek yok diyosan mekanik gibi Cooler Master Devastator 3 önerebilirim.(içinden omron anahtarlı ve çok kalitelide bi mouse çıkıyor)
  17. aknRaiden

Öneri Hangisi daha uzun süre götürür?

Kullanıma göre değişebilir ama ikiside bir sıkıntı yaratmaz tercih yapacak olursam Gamepower tercih ederdim(ikisi arasında)
  18. aknRaiden

Çözüldü✓ V4 PC de D Diskimde Sorun yok ama çalışmıyor.

Arkadaşım yaşadığı sorundan bahsetti bende foruma yazayım dedim; D Diskim bir kaç gündür çalışmıyor 1TB Seagate 7200Rpm harddisk im var fakat şöyle; D Diskinin içine girebiliyorum fakat indirdiğim oyunlar-programlar çalışmıyor. Hd Tune adında bir program indirdim damage oranı 100 diyordu bende...
  19. aknRaiden

Ps3 mü PC mi

Eğer online oyun oynamayacaksan PS3 Slim yada Super Slim alıp. Kendin HFW adı verdiğimiz yöntemle kırabilir ve içine mağaza kurup korsan oyun indirebilirsin 320GB Slim yada 500GB Super Slim e baya oyun sığar bitirdiklerini de silersin zaten. Edit:Ben ps3 ümü bu kanaldaki videoyu izleyerek kırdım...
  20. aknRaiden

Strix RX 560 4GB 500 TL Nasıl?

Mining yapılmadığına eminseniz ve temiz ise alınabilir
Geri