Arama sonuçları: *

• Users: TKCN
  • Order by date
  1. TKCN

Yardım Sistem Oyun Esnasında Kilitleniyor

O zaman faklı bir işlemci ile deneyin. Sorun devam ediyorsa farklı ramler ile deneyin yine devam ediyorsa geriye anakart kalıyor. Anakartın değişimini talep edin.
  2. TKCN

Eski ekran kartına yeni işlemci takviyesi?

Bir sorun olacağını sanmıyorum. Olsa olsa o işlemci o ekran kartını tam kapasite çalıştıracağından ekran kartın daha önce çalışmadığı kadar çok çalışacağından bozulabilir ama o da çok küçük bir ihtimal.
  3. TKCN

İNTERNET SAĞLAYICI TAVSİYESİ

2019 da 2 kez kesinti oldu birinde planlı kesinti olacak şeklinde bilgi verdiler. Diğerinde habersiz kesildi turk Telekom tarafında bir arızadan kaynaklandığını plansız geliştiğini bildirmişlerdi. Ondan sonra kesildiğini hatırlamıyorum.
  4. TKCN

İNTERNET SAĞLAYICI TAVSİYESİ

Bir turknet kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Herhangi bir konuda en ufak bir şey öğrenmek istediğinizde siteden talep açıyorsunuz veyahut şikayet. Saniyesinde sistemden talebinizle ilgili tespit edilen sorun altyapı gibi bilgi mesajı geliyor. Kesinti dışında aciliyeti olmayan bir durumda da...
  5. TKCN

işlemci %100 sorunu

Sorun sadece pubg de oluyorsa donanımda bir sorun yoktur. Yok başka oyunlarda da oluyorsa arka planda sistemi yoran uygulamalardan kaynaklanıyor olabilir. Arka planda yoracak uygulama yok ve her oyunda oluyorsa bu format gerekir. Yine oluyorsa anakartınızda sorun olabilir. Bios güncelleme ile...
  6. TKCN

2.EL RX570 ALINIR MI ?

Rx 570 rx 580 gibi kartlar sıfır alınmaz. 2. Elde 650 700 TL ye nitro+ modelleri kolaylıkla bulunabiliyor. Yorulmuş olması öyle çok da önemli değil. ısı değerleri normal olduğu fanları dengeli olduğu ve entegrelerden ses gelmediği sürece alınabilir.
  7. TKCN

300 WATT PSU 750 Tİ UYUMLULUĞU

Biri çıkıp taşır sorun olmaz desin.
  8. TKCN

Ekran Kartı İçin Önerilerinizi bekliyorum

1660s de yapacaktır. Fakat bu önemsenecek derecede olmayacaktır. Rx 580 ile bir darboğaz söz konusu değil.
  9. TKCN

Bu Fiyata 2. El bilgisayar

O sistemdeki işlemci GTX 1650 Super rx 590 da bile darboğaz yapmayacaktır. Uğraşmayayım diyorsanız alabilirsiniz.
  10. TKCN

R7 240 GTX 750 Tİ TDP DEĞERLERİ

Dostum R7 240 30 watt GTX 750 ti 60 watt.
  11. TKCN

300 WATT GTX 750 Tİ YETERLİLİĞİ

Heye dostum heye sen bizden Heye taşır dememizi bekliyorsun ısrarla. Al taşımazsa mecbur kalıcan zaten PSU değiştirmeye al da kurtul hepimiz rahatlayalım ?
  12. TKCN

Ek güç girişi olan bir model alma diyor o da sana. Yoksa hiç taşımaz.
  13. TKCN

Kaç yıllık psu demiş arkadaş kapasitör değiştirmeden 228 watt vermez. Ancak 170 180 watt mukavemeti olabilir o PSU nun. E 5440 80 GTX 750ti 60 HDD 20 ram fan anakart 30 yine 190 watt oldu. Nere yetiyor.
  14. TKCN

Bu Fiyata 2. El bilgisayar

Fiyatına göre iyidir o sistem intel içindir AMD işlemci takamazsınız. Fakat 2. Elde aynı performansı verecek daha ileriye yönelik AMD bir sistemi aynı fiyatlara toplayabilirsiniz. Bence fiyatı uygun olmasına rağmen alınmaz.
  15. TKCN

Ucu ucuna taşır. E5440 100 watt baz alıyoruz GTX 750ti 70 watt HDD 20 watt anakart ram fan vs 30 watt 220 watt yapıyor güvenlik amaçlı 30 watt biz ekleyelim 12 v kanalından 250 watt veren bir PSU alın.
  16. TKCN

Masa için uygun fiyatlı sunta nerden buluruz.

Kargo parası ile mobilyacıdan daha ucuz olacağını düşünmüyorsunuz herhalde.
  17. TKCN

CD ve USB olmadan format atmak mümkün müdür?

Win 10 home single language bildiğim kararıyla 5 6 GB kaplıyor. Misrosoft sitesinden indirip rufus ile flash belleğe yazdırabilirsiniz.
  18. TKCN

1500 TL oyuncu sistemi toplama

Tekrar edeyim 2. El olmak kaydı ile Ryzen 3 1200 250 TL a320 chipset herhangi bir marka anakart 300 TL 8 GB DDR 4 2400 mhz ram 200 TL 120 GB SSD 100 TL 500w 80+ PSU 200 TL Kasa olmazsa 1050 TL yaptı ekran kartına 450 TL kalıyor. 450 TL ile ekran kartı alınmaz. Ya 200 lira daha ekleyip rx...
  19. TKCN

En az x3440 kadar besler merak etmeyin siz. Bu devirde fahiş fiyatlara x3440 felan alınmaz.
  20. TKCN

Bilgisayarcı değilim, anket araştırma istatistik ile uğraşıyorum.
Top Bottom