Neler Yeni

Eski ekran kartına yeni işlemci takviyesi?

MAVEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Geyik
Arkadaşlar selam herkese. Eski bir ekran kartım var. ( AMD RADEON HD 7790 II GB OC. EDITION) Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bir kaç parçayı aldım.
İşlemci olarak Ryzen 5 3600 ve anakart olarak ASUS B 450 M PRO GAMING var elimde. İlerleyen süre içerisinde diğer eksik parçaları da almayı düşünüyorum. Benim asıl merak ettiğim konu bu ekran kartı bu işlemciyi besler mi veya herhangi bir problemle karşılaşır mıyım? Çünkü ekran kartı 8 yıllık. Malum stoklarda olmadığı ve fiyatlarda çok yüksek olduğu için eski ekran kartımı takmak istiyorum. Konu ile alakalı tavsiye verebilirseniz sevinirim.

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Bir sorun olacağını sanmıyorum. Olsa olsa o işlemci o ekran kartını tam kapasite çalıştıracağından ekran kartın daha önce çalışmadığı kadar çok çalışacağından bozulabilir ama o da çok küçük bir ihtimal.

MAVEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Geyik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bir sorun olacağını sanmıyorum. Olsa olsa o işlemci o ekran kartını tam kapasite çalıştıracağından ekran kartın daha önce çalışmadığı kadar çok çalışacağından bozulabilir ama o da çok küçük bir ihtimal.
Selam.Cevabın için teşekkür ederim.Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarım da genel olarak bir şey olmaz diyor fakat ben yine de tedirgin oldum çünkü işlemci güncel ve çok güçlü bir işlemci.Ekran kartı ise biraz eski.

Top Bottom