Arama sonuçları: *

1. Bahadır_

1.0 atmosferik mi 1.0 Turbo motor mu ?

Mümkünse hiç biri. 1.0 tavsiye etmem. İlla 1.0 alacaksan sakın atmosferik alma en ufak yokuşta pişman olursun. Hee düz yerde yaşıyorsundur sadece belli yerlere gideceksindir o zaman bilemem ama en dizelse 1.3 benzinse 1.4 altı alınmaz bana göre.
  2. Bahadır_

Yardım 475.000TL'ye kadar araba önerisi

1.7CDTI corsa, stage2. düz boru, downpipe, bol duman
  3. Bahadır_

Otomatik Opel Vectra 1.9 CDTI Elegance Alınır Mı ?

Ankara dışında pek alınacak bir araç değil çoğu yerde ustası yok ama garip bir biçimde Ankara ve çevresinde çok tutulan bir araç. Vectra için konuşuyorum 1.9 dizeli belki tutulmuyordur genelde benzin tercih ediyorlar.
  4. Bahadır_

Ticari araç kullanma yaşı?

Hususi kullanım olarak ruhsatlıysa B sınıfıyla 9 koltupa kadar kullanabiliyorsunuz ayrı bir yaş kısıtlaması yok ama hususi olarak işlenmeli.
  5. Bahadır_

Cupra formentor alınır mı

Alınır. Cupra olmasına bakma zaten volkswagen üretiyo parça sıkıntısı yaşamassın kolay kolay.
  6. Bahadır_

ÖSYM Yurt meselesi hakkında

Yerleştirmelerden sonra yurt başvuruları oluyor. Yazacağın yeri önceden araştır bazı şehirlerde yurt sayısı daha fazla kolay çıkıyo bazı şehirlerde öğrenci çok yurt az kolay çıkmıyo.
  7. Bahadır_

Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgi Güvenliği Teknolojisi Okunur Mu??

Okunmaz. Ben okuyodum bir yıl bile olmadan bıraktım bomboş bölüm tavsiye etmem. İlla bu sektörü düşünüyorsanız Siber Güvenlik operatörlüğü çok daha mantıklı. Zaten olay kişide bitiyor. Mezun olması daha kolay saçma sapan matematik dersleriyle uğraşmıyon.
  8. Bahadır_

HEYET BENİ HAKLI BULDU - İTOPYA KARGO ÜCRETİNİ BENİM ÖDEMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

mail yazdım zaten de işte sadece ilk 14 gün kargo onlara aitmiş
  9. Bahadır_

HEYET BENİ HAKLI BULDU - İTOPYA KARGO ÜCRETİNİ BENİM ÖDEMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

Daha önceden bu forumda açtığım konuda bana yardımcı olan arkadaşlar tükrtici hakem heyetine başvurmamı söyledi (konu ektedir) . Heyet beni haklı buldu . Eski konumda bana kargo ücretinin onların ödediği bilgisini aldım (foto ektedir) . Şimdi itopya kasayı heyet raporuyla beraber kargolamamı...
  10. Bahadır_

AMD R5 1600 AF Boşta 55 Derece

Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz ve işlemciniz nedir ?
  11. Bahadır_

Arctic Freezer 34 eSports Alınır MI?

İlerde 2. fan eklemeyi planlıyorum .
  12. Bahadır_

Arctic Freezer 34 eSports Alınır MI?

AMD R5 1600 AF için Arctic Freezer 34 eSports ( tek fanlı model) almayı planlıyorum. Sizce ideal mi ? Başka Soğutucu önerecekseniz lütfen snowman önermeyin . Dark Freezer x126 ve Arctic Freezer 34 eSports arasında kaldım . Dark Freezer x126 58 cfm iken Arctic Freezer 34 eSports modeli 67.56 cfm...
  13. Bahadır_

AMD R5 1600 AF Boşta 55 Derece

Kullandığım sistem DA-MD1 . AMD Ryzen 5 1600 AF 12nm işlemcim boşta 55 derece . 4 Ocak 2020 de elime ulaştı hiç macun yenilemedim . Prime95 %100 cpu kullanımında 95 dereceye çok kısa bir sürede çıktı . Bikaç gündür forumda da belirttiğim üzere kule tipi soğutucu almayı düşünüyordum ancak...
  14. Bahadır_

AMD R5 1600 AF İçin Hangisini Almalıyım?

Amd R5 1600 AF işlemcime stok fan yetmediği için kule tipi soğutucu alacağım sizce bunlardan hangisini almalıyım ? Üst limit 360 tl. Kullananlar yorumlarını ve gürültü seviyesini belirtebilir mi ...
  15. Bahadır_

Dark Freezer X126 alınır mı?

aldın mı reis bende 1600 af var ben de almayı düşünüyorum
  16. Bahadır_

Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Amd R5 1600 AF Prime95 testinde 5 dk bile olmadan 95 dereceye çıkıyor . Boşta 55 derece . Genel olarak çok ısınıyor . Sistemim DA-MD1 . Bana max 350 lira civarına güzel soğutan sessiz çalışan Snowman T6 ve T6 ultra hariç kule tipi soğutucu önerir misiniz ? Stok fanda kaç derece aldığınızı ve...
  17. Bahadır_

Dark Freezer X125 Kullanan Var Mı?

İşlemcim ( AMD R5 1600 AF) çok ısındığı için kule tipi soğutucu almaya karar verdim . Dark Freezer X125 modelini kullanan varsa yorumlarını söyleyebilir mi ? SEs durumu , soğutma seviyesi vs. Kimse youtube da test yapmamış. Ve bana sessiz çalışan iyi soğutan bir kule tipi soğutucu önerir misiniz?
  18. Bahadır_

Sessiz Çalışan İyi Soğutan 2000rpm Kule Tipi Cpu Fanı Önerisi

Ryzen 5 1600 AF işlemcim çok ısındığından dolayı tercihen 2 fanlı ve 2000rpm ( kalitesine ve fiyatına göre tek fan da olabilir ) sessiz çalışan kule tipi cpu soğutucu almaya karar verdim . bütçe; üst limit 350 civarı alt limit yok . stok fan çok yetersiz kalıyor . Ve cpu soğutucunun kutusundan...
  19. Bahadır_

Amd Ryzen 5 1600 AF İçin Hangi soğutucuyu Almalıyım ?

taksitli olcaksa 600tl ye kadar çıkabilirim
  20. Bahadır_

Amd Ryzen 5 1600 AF İçin Hangi soğutucuyu Almalıyım ?

Amd Ryzen 5 1600 AF işlemcim çok ısındığindan dolayı bugün kasayı elimden geldiği kadar temizledim baya etkisi oldu ancak işlemci hala fazla ısınıyor . Arkadaşlarım ya işlemciyi değiştir ya da soğutucu al dedi. İşlemciyi değiştirme fikrine pek sıcak bakmadım ancak soğutucu almaya karar verdim ...
Geri