Arama sonuçları: *

1. uğurx

Msi pro b550m-p gen 3 alınır mı

Arkadaşlar iyi günler, gamegaraj üzerinden dizdigim sistemde anakart olarak bütçeme uygun bu kart gözüküyor. Kartın rgb girişinin olup olmadığını bulamadım birde kart alinir mı muadili var mi ?
  2. uğurx

Parmakların kalın nasıl inceltebilirim?

Hırdavatçıdan zımpara al, yanlardan yavaş yavaş zımparala.
  3. uğurx

Oyundaki Çocuk Beni Dava Ediyor(başınıza geldiyse mutlaka okuyun)

Milletin anasına bacısına söverken de korkuyor muydun ?
  4. uğurx

CHP'den HDP'ye bakanlık sözü

Sen haklısın kardeş.
  5. uğurx

Ben ak partili değilim. Parti tutmam çünkü hiç biri oy vermeye ve savunmaya değecek kadar masum değil. Yargısız infaz yapmayın, iyi günler.
  6. uğurx

Chpkk. 1621346231 Mesele verebilmesi değil asıl mesele verme zihniyetine sahip olması.
  7. uğurx

Hayattaki amacinizi nasil keşfettiniz

İsteğim, mesleğimi elime alıp hayalimdeki projeleri gerçekleştirmek; 70 senelik amacım ise Allah´ın rızasını kazanmak.
  8. uğurx

!! Utanç tablosu !!.

Gerçek yüzümüz neymiş çok merak ettim küçük kardeşim ?
  9. uğurx

!! Utanç tablosu !!.

Daha yazdıklarımı kavrama niteliği olmayan oksijen israfının bana sığ kafalı demesi, cahil cesaretini bir kez daha kanıtlıyor. Tane tane kendi yazdıklarını daha sonra benimkileri oku ve karşılaştır. Liseli ergenler çok bilmiş tavırları bıraksın.
  10. uğurx

Oruç tutmanın sağlıklığı olmaması?

Allah´a inanan kişi tutar kardeşim. Tıp isterse oruç tutmak adamı öldürür desin biz tutmaya devam ederiz. Allah´ın ilmi daha geniştir, vardır illa ki bir açıklaması.
  11. uğurx

Katarlılara satılan Mülkler AVM'ler Limanlar Fabrikalar ve dahası...

Neden güldünüz ? şu ana dek ülkeye herhangi bir sıcak para girişi sağlayacak nitelikte bir vasfınız oldu mu ? Ülke üretmiyor kardeşim, tüketici ülkeyiz bizi pazar olarak görüyorlar. Evdekini tüketmekten başka bir çaren yok, Osmanlı gibi. Bunların olmasının sebebi de yanlış ticari ve siyasi...
  12. uğurx

!! Utanç tablosu !!.

Kardeş senin turizmin nasıl yapıldığından haberin yok galiba? Sen turiste hizmet edersin; garsonluk, resepsiyonistlik, dondurma satarsın vs. ve paranı kazanırsın. Sen şimdi Amerika´ya gitsen turist olarak orda da sana hizmet edecekler. Dikkat et kölelik demiyorum hizmet diyorum. Bu fotoğrafa...
  13. uğurx

Katarlılara satılan Mülkler AVM'ler Limanlar Fabrikalar ve dahası...

Sıcak para girişi lazım yapacak bir şey yok. Yanlış politikaların meyvesini topluyoruz.
  14. uğurx

İ7 10700K RX6900XT??

6800xt+R9 5900x öneririm bunun yerine.
  15. uğurx

Sokakta içecek içen bir vatandaşın içeceği zorla çöpe attırıldı

Malum kesim ne demek ?
  16. uğurx

Sokakta içecek içen bir vatandaşın içeceği zorla çöpe attırıldı

Herkes müslüman değil. Lakin tutana saygı göstereceksin ki sana da saygı göstersinler. 1619635463 Umarım bir gün seninle böyle bir konuda karşılaşırız.. ikidir çok sivri konuştuğunu görüyorum. Yine ikidir İslami konularda tam zıttını savunup müslümanım diyorsun. Ya olduğun gibi ol, ya...
  17. uğurx

Tam Kapanmada Camiiler Açık!

Sen şu dediklerini müslüman kimliğin ile objektif şekilde tekrar oku bakayım bi, Allah´a şükür yobazım, inşallah hiç bir zaman da sizin gibi aydın olmam.
  18. uğurx

Köpeğime kene yapıştı

Bizim köpekteki keneleri de babam ya eliyle ya penseyle çekerdi. Zararlı olduğunu biliyorum lakin biz senelerdir bir yan etkisini görmedik. Fakat dediğim gibi sağlıklı bir işlem değil.
  19. uğurx

Tam Kapanmada Camiiler Açık!

Sen islamdan soğumak için bahane arıyormuşsun zaten hiç boşuna bu duygunu başkaları üzerinden temellendirme. Tabi ki camiler açık olacak, cumaya gittiğinde bir etrafına bak herkes kurallara uyuyor camlar da açık. Bira içmekten bahsetmişsin, Ramazan vakti zahmet olacak ama o zıkkımı içmeyiver...
  20. uğurx

AKDENİZ PC MÜHENDİSLİĞİ

Antalya da oturuyorum, Akdeniz´in mühendislikleri iyi değil. Mezun olduğun zaman Antalya da iş imkanı da yok.
Geri