FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,156
Cami Allahın evi ya korona bulaşmaz zaten Te allahım
Kapanma boyunca içki almak yasak. İçmek yasak değil.neyse içki yasaksa yarından 50 şişe birayla 10 şişe viski aliyim caminin yakınında içerim sorarlarsa camiye geldm derim
kaynak doğru belirtin lütfen kaynak: kahveZaten Camii'den korona bulaşmıyor kesin bilgi
Kaynak: Facebooook
aldığı vergi kadar hizmet sunsunlar o zaman kaşıkla alıp kepçeyle veriyorlarÖdeyeceksin gaçarı yok. Ödemek istemiyersen aha gapı o yanda.
He la doğru gardaş.kaynak doğru belirtin lütfen kaynak: kahve
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aldığı vergi kadar hizmet sunsunlar o zaman kaşıkla alıp kepçeyle veriyorlar
Sadece bu olay değil son 10 yılda islamı kullanarak buralara geldiler ve yüzde 30luk cahil kesimde cami yaptı diye ağızlarından salya akıyor. Ben dahil çoğu genç islamdan soğudu bu kesin.Bu olay yüzünden kim İslamdan soğur ki?
takke klubü sevindiEvet, tekel bayiden alkol alıp evde kullanmak yasak.
Fakat camiide namaz kılmak serbest.
Alıntıyı görüntüle
Camiide onlarca kişinin arasında namaz kılmak serbest, evde alkol almak yasak. Mükemmel. Ben dahil milyonlarca Türk gencini İslam'dan soğuttunuz. Aynen devam.
Camiilerde ev kardeşim go brrSkağa çıkma yasağı yok mu zaten?
Sen islamdan soğumak için bahane arıyormuşsun zaten hiç boşuna bu duygunu başkaları üzerinden temellendirme. Tabi ki camiler açık olacak, cumaya gittiğinde bir etrafına bak herkes kurallara uyuyor camlar da açık. Bira içmekten bahsetmişsin, Ramazan vakti zahmet olacak ama o zıkkımı içmeyiver.Evet, tekel bayiden alkol alıp evde kullanmak yasak.
Fakat camiide namaz kılmak serbest.
Alıntıyı görüntüle
Camiide onlarca kişinin arasında namaz kılmak serbest, evde alkol almak yasak. Mükemmel. Ben dahil milyonlarca Türk gencini İslam'dan soğuttunuz. Aynen devam.
Takke klubü diyerek müslümanları küçümsersiniz ama biz sizin inancınıza laf edince saygı gösterin, bu ülkede kimse bize saygı duymuyor yobazlar diye kendinizi yırtarsınız.takke klubü sevindi![]()
Eğitim diye çok yanıp tutuşuyorsan, internetten dahi olsa açar hocaları dinlersin, kitaptan çalışırsın. Forumda ona buna laf yetiştirmeyi biliyorsun çünkü. Bu ülkenin %90 ı müslüman ve bize saygı duyacaksınız.Kapanmadan muaf olanların listesi olmayanlardan uzun
Fark etmez, eğer ben okula gidip eğitimimi göremiyorsam bunlar namazını kılacak diye evde tıkılmam. Evlerinde kılsınlar namazlarını.
Bunların derdi kiliseyle, yahudiyle budistle onla bunla değil. Tek dertleri islam ile müslüman ile. Uğraşsınlar, topu topu 60 sene yaşıyoruz, asıl eğlence ondan sonra başlayacak.kiliseler ve diğer dinlerin ibadet yerleri de açık orda bulaşmıyor da camii de mi bulaşıyor?