Sadece bu olay değil son 10 yılda islamı kullanarak buralara geldiler ve yüzde 30luk cahil kesimde cami yaptı diye ağızlarından salya akıyor. Ben dahil çoğu genç islamdan soğudu bu kesin.
Bence şu an Akp insanları dinden soğutmak için her şeyi yapıyor zamanında erkeklerle kadınlar aynı yerde oturamaz diyorlardı insanları soğutuyorlardı şimdi de soğutuyorlar eline kutsal kitabı alıp bana oy verin diyip bir de halkından oy isteyen birinden hayır gelmez 1000 küsür yıllık din bu insanların elinde oyun olmuş eskiden papazlar cennete gitmek için parayla cennet arsası satarlardı o zamanki akıl neyse şimdiki de aynısı insanları özgür bırakın isteyen namazını kılsın isteyen oruç tutsun isteyen içkisini içsin bizler birlik olursak güzeliz insanı hristiyan müslüman yahudi ateist diye ayırırsan toplum olmayız
Evet, tekel bayiden alkol alıp evde kullanmak yasak.
Fakat camiide namaz kılmak serbest. Alıntıyı görüntüle
Camiide onlarca kişinin arasında namaz kılmak serbest, evde alkol almak yasak. Mükemmel. Ben dahil milyonlarca Türk gencini İslam'dan soğuttunuz. Aynen devam.
Evet, tekel bayiden alkol alıp evde kullanmak yasak.
Fakat camiide namaz kılmak serbest. Alıntıyı görüntüle
Camiide onlarca kişinin arasında namaz kılmak serbest, evde alkol almak yasak. Mükemmel. Ben dahil milyonlarca Türk gencini İslam'dan soğuttunuz. Aynen devam.
Sen islamdan soğumak için bahane arıyormuşsun zaten hiç boşuna bu duygunu başkaları üzerinden temellendirme. Tabi ki camiler açık olacak, cumaya gittiğinde bir etrafına bak herkes kurallara uyuyor camlar da açık. Bira içmekten bahsetmişsin, Ramazan vakti zahmet olacak ama o zıkkımı içmeyiver.
Takke klubü diyerek müslümanları küçümsersiniz ama biz sizin inancınıza laf edince saygı gösterin, bu ülkede kimse bize saygı duymuyor yobazlar diye kendinizi yırtarsınız.
Eğitim diye çok yanıp tutuşuyorsan, internetten dahi olsa açar hocaları dinlersin, kitaptan çalışırsın. Forumda ona buna laf yetiştirmeyi biliyorsun çünkü. Bu ülkenin %90 ı müslüman ve bize saygı duyacaksınız.
Bunların derdi kiliseyle, yahudiyle budistle onla bunla değil. Tek dertleri islam ile müslüman ile. Uğraşsınlar, topu topu 60 sene yaşıyoruz, asıl eğlence ondan sonra başlayacak.