Arama sonuçları: *

1. Emirhan olabilir

Arkadaşlar çok acil epic mail değiştirme kod sorunu

işte öyle diyor gibi ama çeviri hatası öyle bir şey olamaz
  2. Emirhan olabilir

0 mail hocam şimdi açıldı ?
  3. Emirhan olabilir

hesabımı sattım fakat teslim ederken gmail değiştirme kısmında bana gelen kodu giriyorum yeni mail soruyor alıcının maili giriyorum alıcıya gelen bağlantıya bastığında karşısına çıkan sorun bu ne demek istiyor nerde hata var çözüm nedir
  4. Emirhan olabilir

epic games gmail değişme sorunu acil yardım

hesabımı sattım fakat teslim ederken gmail değiştirme kısmında bana gelen kodu giriyorum yeni mail soruyor alıcının maili giriyorum alıcıya gelen bağlantıya bastığında karşısına çıkan sorun bu ne demek istiyor nerde hata var çözüm nedir
  5. Emirhan olabilir

forumda hesap ticareti legal mi

yok hocam steam hesabım
  6. Emirhan olabilir

forumda hesap ticareti legal mi

başlıkta dediğim gibi
  7. Emirhan olabilir

Vanguard Kurulamıyor

ilk defa sanal makine kullanmıyorum farkındayım teşekkürler yinede
  8. Emirhan olabilir

Vanguard Kurulamıyor

hile için oluşturuduğu çözüme bak ben sanal makinemden oynamak istiyim beni blocklasın aimbotlar espler oyunda kol gezsin trajikomik
  9. Emirhan olabilir

Vanguard Kurulamıyor

kapalı dostum her şeyi denedim
  10. Emirhan olabilir

Vanguard Kurulamıyor

pcde sadece windows ve valorant yüklü dediğim gibi sanal makine
  11. Emirhan olabilir

Vanguard Kurulamıyor

ne yaptıysam olmadı Vmware sanal makineme valorant indirdim ama şu vanguard kurulurken yarıya kadar geliyor ve bu hatayı veriyor ne bi hata kodu nede bir geri bildirim kuramıyoruz diyo okadar uyumluluk modu win8 windows 10 yüklü her şey güncel bunu çözümü yokmu
  12. Emirhan olabilir

Xfx rx5600xt fan hep düşükte

evet ben fan ayarı kısmını bulamamışım çaktırma gönül rahatlığıyla alabilirsin tavsiye ederim
  13. Emirhan olabilir

Metro 2033 redux oyundan atma kasma aşırı ısınma

hocam direk kapattım açınca zaten pcye üzülüyorum o nedir öyle hadi kasma tamam ama ısı değerleri ve oyundan atma deliricem
  14. Emirhan olabilir

steam hesabım çalındı ne yapabilirim

nasıl kaptırdıysan öyle
  15. Emirhan olabilir

Metro 2033 redux oyundan atma kasma aşırı ısınma

r7 2700x rx 5600xt sistemim var ama bu oyunu bir türlü çözemedim en yüksek ayarlrda 40 fps alıyorum ama sitem aşşşırı derece yorulup ısınıyor ben warzone de bu değerleri göremiyorum bu nedir en düşük ayarlarda ise 180 fps alıyorum ancak ne bir ısı düşüşü var nerdeyse yarım saatte bir oyun kendi...
  16. Emirhan olabilir

Öneri Max 2000TL Monitör Önerisi

https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-165-27-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-curved-monitor-p-HBV00000KMER3?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri&isFashion=true&gclid=CjwKCAiAz4b_BRBbEiwA5XlVVrxymQ8P0rXRlUuceXUoSkN4m38uelqpnE8oAFdvYudgM1HNkjzO2RoC3BIQAvD_BwE hocam 144 hiç bakmayın pivot ips...
  17. Emirhan olabilir

Güvenilir Crack oyun sitesi tavsiyesi

Güvenilir Crack oyun nerden indirebilirim
  18. Emirhan olabilir

16 gb ram 11gb kullanılabilen fiziksel bellek

64 ama bir sorun yokmuş heralde teşekkürler
Top Bottom