Teşekkürler dostum, Monster alamayabilirim. Ancak Asus için düşüneceğim.Monster Aryond A27;
Yada Asus Tuf;![]()
Monster Aryond A27 V1.1 Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Monster Aryond A27 V1.1 Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Monster Aryond A27 V1.1 Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 MS 165 Hz FreeSync Premium Full HD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 MS 165 Hz FreeSync Premium Full HD IPS Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Kanka Asus baya indirimde kaçırma derim.Teşekkürler dostum, Monster alamayabilirim. Ancak Asus için düşüneceğim.
Aynen hocam o yüzden attım ben de.165 HZ İPS panel çok güzel.Kanka Asus baya indirimde kaçırma derim.
Neden hocam?Monster alamayabilirim
https://www.hepsiburada.com/rampage...N4m38uelqpnE8oAFdvYudgM1HNkjzO2RoC3BIQAvD_BwE hocam 144 hiç bakmayın pivot ips panel ve 1 ms 27 inçBütçem 2000 TL lütfen bütçemi aşacak monitörler önermeyin. Önereceğiniz monitörler 144Hz ve üstü olursa sevinirim.![]()
27 İnç monitörler bana çok büyük geliyor. (240Hz ve 27 İnç için çok uygun bir fiyat)Aynen hocam o yüzden attım ben de.165 HZ İPS panel çok güzel.
Neden hocam?
Aynen hocam o yüzden attım ben de.165 HZ İPS panel çok güzel.
Neden hocam?
Arkadaşlar şuanda 13-14 inçlik bir laptop kullanıyorum.https://www.hepsiburada.com/rampage...N4m38uelqpnE8oAFdvYudgM1HNkjzO2RoC3BIQAvD_BwE hocam 144 hiç bakmayın pivot ips panel ve 1 ms 27 inç
165 hz 150 TL için kesinlikle değer
Anladım hocam27 İnç monitörler bana çok büyük geliyor.
Bence de hocam fiyatı çok iyi bu monitörün,ben baya beğeniyorum.(240Hz ve 27 İnç için çok uygun bir fiyat)
24' size uygunsa attığım Asus monitörü mutlaka değerlendirin hocamArkadaşlar şuanda 13-14 inçlik bir laptop kullanıyorum.Gerisini siz
asus tmm iyi de monster a bak 240hzBütçem 2000 TL lütfen bütçemi aşacak monitörler önermeyin. Önereceğiniz monitörler 144Hz ve üstü olursa sevinirim.![]()
ben şuan 19 inç monitör kullanıyorum bende yeni alcam araştırıyom forumda ama bütçe sıkıntı benim max 1300 tlDostum 240Hz ve 27 İnç için çok iyi bir fiyat ancak 27 inç monitörler bana çok büyük geliyor .![]()