Arama sonuçları: *

• Users: T4RIK
  • Order by date
  1. T

Ekran kartı fanı kesik kesik dönüyor durup devam ediyor

kısa devre olup olmadığını nasıl kontrol edip anlayabilirim?
  2. T

dostum msi after burner ile fan ayarı yaptım fakat sorun fan ayarında değil furmark testinde yük altına soktum normalde 45-50 derecede yaptığıyla 70 derecede yaptığı aynı oluyor fanlar yüksek-orta sıcaklık farketmeksizin bir anda hızla dönüp sonrasında birden duruyor ve bunu sürekli tekrarlıyor...
  3. T

Windows yerine biosa atıyor

m2 ssd var kioxia exceria 1tb modelini kullanıyorum windows ona yüklü ,2tb da wd blue hdd var bilgisayarı açışımda boot kısmında 2 side gözükmüyor kaydet ve çık diyorum ondan sonra windowsa atıyor, windowsa attıktan sonra yeniden başlatıp biosa girdiğimde sadece windows boot manager gözüküyor
  4. T

geforge now ve experience kullanıyorum ordan bakıyım ayar tesekkürler
  5. T

rtx 3060 galax markası
  6. T

ekran kartımın fanları sabit dönmek yerine kesik kesik duruyor wın wın diye birden hızlı dönüyor sonra duruyor
  7. T

Windows yerine biosa atıyor

Bilgisayarı açarken biosa atıyor kaydet ve çık diyorum ondan sonra Windows a atıyor csm ayarını değiştirip denedim düzelmedi secure Boot kapattım bu seferde biosa atmak yerine disk bulunamadı dedi ilk bilgisayarı açı biosa girdiğimde disk gözükmüyor fakat kaydedip çıkıp ondan sonra Windows...
  8. T

Reboot and Select proper Boot device hatası

Bilgisayarı uzun zamandır temizlemiyordum bugün temizleyeyim dedim temizlemez olaydım reboot and Select proper Boot device hatası alıyorum başta birkaç tane video izledim biosa girip bilgisayarımda kullandığım 1tb kioxia M2 SSD min gözüktüğünü fakat 2tb lık wd blue hdd min gözükmediğini...
  9. T

Ekran kartı fanları hızla dönüp duruyor sonra tekrar dönüyor

bilgisayarı ilk açtığımda coil whine sesi oluyordu birkaç dakika sonra ses kesiliyordu bende çok dert etmedim fakat bugün bilgisayarı açtığımda farklı bir ses geldi, baktığımda ekran kartının fanlarının hızlıca dönüp sonra durduğunu ve tekrar aynı şeyi yapmaya devam ettiğini ve dönerken ses...
  10. T

1 Bilgisayarı 2 Bilgisayar Yapmak

Merhaba aster multiseat adında bir programın 1 aylık denemesini kullandım, bu program 1 bilgisayara 2 monitör 2 klavye ve 2 mouse takarak 2 farklı bilgisayarmış gibi kullanmanızı sağlıyor ve bende bu programı kullanarak 2 bilgisayar oluşturdum hem kendi bilgisayarımı kullanıyor hem de yan...
  11. T

ucuz gamepad önerisi

eyw kral teşekkürler ben daha önce hiç alışveriş yapmadım aliexpresten mesela indirimle vergi dahil 30 dolar altına geliyorsa sıkıntı olmaz değil mi ilk sipariş indirimi ile birlikte vs sipariş versem
  12. T

ucuz gamepad önerisi

tamamdır teşekkürler
  13. T

ucuz gamepad önerisi

bu kol görünüş olarak pek güzel durmuyor hocam ama logitech kalitesi vardır tabii ki ,çakma 360 kollarından alsam iş görür mü sizce
  14. T

ucuz gamepad önerisi

max 2k 1723291639 ama daha ucuz olursa daha iyi olur
  15. T

ucuz gamepad önerisi

bilgisayarda oyun oynamak icin gamepad almak istiyorum bilgisayarımda bluetooth modülü bulunmuyor ucuz fp gamepad önerisi olan varmı
  16. T

23-27k bütçe sistem önerisi + 3-4k monitör önerisi

haklısınız hocam bencede gamegarajdaki sistem gördüğüm en fp performans sistem şuan 1723290570 kargo olmuyor mu sadece mağazadan mı alınıyor
  17. T

arkadaşa incehesap-itopya tarzı sitelerden birkaç sistem önerisi yaptım fakat kendisi hepsiburadadan alışveriş yapıyor sürekli illaki pazartesi gününü bekleyeceğim orda fiyat düşer vs diyor fakat suanda vergi olayları vs yüzünden sistemler geçen haftaya göre bile 2-3k daha pahalı oldu 1723290307...
  18. T

hangi site bu hocam
  19. T

arkadaşıma 23-27k bandında bir hazır sistem ve 3-5k bandında da bir 144hz monitör alacağız önerebileceğiniz fp sistem ve monitörler varmı (pazartesi günü hepsiburada indirimlerine de göz atıp güzel indirime giren sistem olursa hepsiburadadan satın almayı düşünüyoruz)
Top Bottom