Neler Yeni

Ekran kartı fanı kesik kesik dönüyor durup devam ediyor

T4RIK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
T4RIK
ekran kartımın fanları sabit dönmek yerine kesik kesik duruyor wın wın diye birden hızlı dönüyor sonra duruyor

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,206
İsim
Ömür
rtx 3060 galax markası
Kartınız uygulaması olur driver olur fan yarı yapabilirsiniz atıyorum fan hızı yüzde elliyi geçmesin şu dercede şurda olsun gibi bu şekil iyi bir ayar yaparsanız hem kulağınız hemde fan ömrü daha iyi olur

T4RIK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
T4RIK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartınız uygulaması olur driver olur fan yarı yapabilirsiniz atıyorum fan hızı yüzde elliyi geçmesin şu dercede şurda olsun gibi bu şekil iyi bir ayar yaparsanız hem kulağınız hemde fan ömrü daha iyi olur
geforge now ve experience kullanıyorum ordan bakıyım ayar tesekkürler

T4RIK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
T4RIK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum msi after burner ile fan ayarı yaptım fakat sorun fan ayarında değil furmark testinde yük altına soktum normalde 45-50 derecede yaptığıyla 70 derecede yaptığı aynı oluyor fanlar yüksek-orta sıcaklık farketmeksizin bir anda hızla dönüp sonrasında birden duruyor ve bunu sürekli tekrarlıyor bu dönüp durma işlemi ortalama 3-4 sn sürüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom