Kart nedir ve normal bişey aslında çok sorun yapmayınekran kartımın fanları sabit dönmek yerine kesik kesik duruyor wın wın diye birden hızlı dönüyor sonra duruyor
rtx 3060 galax markasıKart nedir ve normal bişey aslında çok sorun yapmayın
Kartınız uygulaması olur driver olur fan yarı yapabilirsiniz atıyorum fan hızı yüzde elliyi geçmesin şu dercede şurda olsun gibi bu şekil iyi bir ayar yaparsanız hem kulağınız hemde fan ömrü daha iyi olurrtx 3060 galax markası
geforge now ve experience kullanıyorum ordan bakıyım ayar tesekkürlerKartınız uygulaması olur driver olur fan yarı yapabilirsiniz atıyorum fan hızı yüzde elliyi geçmesin şu dercede şurda olsun gibi bu şekil iyi bir ayar yaparsanız hem kulağınız hemde fan ömrü daha iyi olur
dostum msi after burner ile fan ayarı yaptım fakat sorun fan ayarında değil furmark testinde yük altına soktum normalde 45-50 derecede yaptığıyla 70 derecede yaptığı aynı oluyor fanlar yüksek-orta sıcaklık farketmeksizin bir anda hızla dönüp sonrasında birden duruyor ve bunu sürekli tekrarlıyor bu dönüp durma işlemi ortalama 3-4 sn sürüyor.Kartınız uygulaması olur driver olur fan yarı yapabilirsiniz atıyorum fan hızı yüzde elliyi geçmesin şu dercede şurda olsun gibi bu şekil iyi bir ayar yaparsanız hem kulağınız hemde fan ömrü daha iyi olur
kısa devre olup olmadığını nasıl kontrol edip anlayabilirim?kısa devre var ondan anakart kontrol et