Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Yardım Aternos TNT yapı hasarı nasıl kapatılıyor?

Hangi eklenti kanka.Ben eklentisiz yapmıştım
  2. Dusmax

Yardım Aternos TNT yapı hasarı nasıl kapatılıyor?

Arkaadaşlar başlıkta belirttim önceden kapamıştım nasıl yaptıysam ama şuan bulamıyorum çözümünü.
  3. Dusmax

DLSS 4 güncellemesi ne zaman gelir?

Tamamdır hocam teşekkürler
  4. Dusmax

Emin misiniz okuduğum yazılarda ve videolarda Frame Gen teknolojisinin de geliştiğini 2 kare arası 1 kare yerine 3 kare eklediği multi frame genin ise daha fazla kare eklediği belirtiliyor.
  5. Dusmax

Zaten o yüzden 3 kareden fazla koyma muhabbeti yok mu multi frame gen de
  6. Dusmax

Multi Frame değil o teknoloji zaten frame gen.Multi frame gen 3 kareden daha fazlasını ekliyormuş öyle gördüm.Doğru mudur bilemem.
  7. Dusmax

Bahsettikleri şey multi frame gen hocam
  8. Dusmax

Hocam haberlerin kaynağı ne? Nvidia kendi sitesinde yayınlamış geleceğini. 1736453492 Teşekkür ederim hocam
  9. Dusmax

Hocam gelicek nvidianın sitesinden bakarsanız görürsünüz.Tek multi frame gen gelmicek
  10. Dusmax

Evet zaten frame gen muhtemelen multi frame gen 2 kare arasına 8 kare üretiyor olabilir.Çünkü multi frame gen ile performans artışının 8 kat olacağı yazıyor.
  11. Dusmax

Aynen öyle bu lansman ile de yapay zeka çok ön planda oldu.
  12. Dusmax

Gelen tek ciddi alınabilir özellik bence Multi Frame Gen ve kartların donanımsal özelliklerinin yükseltilmiş olması.Zaten Multi Frame Gen ile 5070 yapay zeka sayesinde 4090 gücüne erişiyor muhtemelen. 1736427717 Ek olarak fiyatları aynı diye duydum veya yakında olabilir.Sadece Multi Frame Gen...
  13. Dusmax

Frame gen ile 8 kat oranında artış oluyormuş.
  14. Dusmax

DLSS 4 teknolojisi 2000 serisi üstü tüm kartlara gelicek hocam.4000 serisi kartlarda ki yapay zeka donanımsal olduğundan dolayı Multi Frame Gen dışında ki tüm DLSS 4 özellikleri gelecek.Ben tüm haberlerde böyle okudum aynı şekil videolarda da öyle gördüm. 1736427438 Ve ek olarak DLSS 4'te fps...
  15. Dusmax

Arkadaşlar başlıkta da belirttim bu güncelleme ne zaman gelir?
  16. Dusmax

Yardım Valorant'ta 200 FPS üstüne çıkmama sorunu

Asus olması gerek 1736198859 Yani performanslar(fps bazlı) eşitlenene kadar bir kayıp olmaz
  17. Dusmax

Dikey senkronizasyon 3D uygulama ayarlarını kullandaydı. 1736188598 Grafikleri düşüğe çekince fps düşüyor 1736189929 İşlemci aynı değilmiş hocam arkadaş kendisi aynı demişti ben de şaşırmıştım ne alaka olduğuna. 1736190083 Biraz araştırma yaptım hs işlemcilerde fps oyunlarında öyle yüksek fps...
  18. Dusmax

Nasıl bakıcam ? 1736188482 G sync açık olması gerek hocam 1736188557
  19. Dusmax

Arkadaşlar sistemim imzamda yazıyor. Mux Switch özelliği var ve FPS hep 200 bandında.Arkadaşımda aynı işlemci 4060'lı laptop var ve o 500-600 fpslerde dolaşıyor.Bu nasıl oluyor?
Top Bottom