Adı üniversite olan bir üniversite mi o yoksa bahsettiğin program çok eski.Arkadaşlar mühendislik bölümünde bilgisayar programlama dersinde hoca Visual Basic 6 öğretiyor bunu nereden indirebilirim?
Sakarya Üniversitesi HocamAdı üniversite olan bir üniversite mi o yoksa bahsettiğin program çok eski.
Microsoft Visual Basic 6.0
First released in 1991, Microsoft Visual Basic was a programming environment where one could build an application by visually creating the user interface first, and then adding code. In contrast, even the smallest Visual Basic basic programs could take reams of program code to write in C or C++...winworldpc.com
Attığım sitede isosu var.Sakarya Üniversitesi Hocam
Hani böyle bir üniversitede bunu neden öğreniyoruz bilmiyorum.Hoca elimde ki notlar Visual Basic için uygun 6 kullanmamızın sebebi de hatanın nerde olduğunu program kendisi bulup düzeltmiyor dedi.Normalde C++ almamız gerekiyor bu derste.Sakarya Üniversitesi Hocam
Güvenilir miAttığım sitede isosu var.
Microsoftun kendisinde bulamadım o yüzden o siteyi attım güvenilirliği konusunda bir şey söyleyemem ama böyle bir ünide en eski programlardan birini görmeniz saçma program kendisi bulup düzeltiyor diye niye milattan kalma programı öğreneceksin ki 2024 2025 visual studioya geçince gördüklerinin yarısı çöp olacakHani böyle bir üniversitede bunu neden öğreniyoruz bilmiyorum.Hoca elimde ki notlar Visual Basic için uygun 6 kullanmamızın sebebi de hatanın nerde olduğunu program kendisi bulup düzeltmiyor dedi.Normalde C++ almamız gerekiyor bu derste.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güvenilir mi
Hocam pekte işimize yaramayacak bu ders bizim.Çünkü yazılımla alakası yok bölümün zorunlu olarak veriyorlar tüm üniversitelerde bu bölüme bilgisayar programlamayıMicrosoftun kendisinde bulamadım o yüzden o siteyi attım güvenilirliği konusunda bir şey söyleyemem ama böyle bir ünide en eski programlardan birini görmeniz saçma program kendisi bulup düzeltiyor diye niye milattan kalma programı öğreneceksin ki 2024 2025 visual studioya geçince gördüklerinin yarısı çöp olacak![]()
İsonun boyutu düşük zaten sanal makine kurup içinde deneyebilirsin bir şey olursa en azından sana bulaştırmaz veri paylaşımını kapatmayı unutmaHocam pekte işimize yaramayacak bu ders bizim.Çünkü yazılımla alakası yok bölümün zorunlu olarak veriyorlar tüm üniversitelerde bu bölüme bilgisayar programlamayı
Hocam valla çok uğraştırıcı geliyor sağolasın yine de.İsonun boyutu düşük zaten sanal makine kurup içinde deneyebilirsin bir şey olursa en azından sana bulaştırmaz veri paylaşımını kapatmayı unutma
Program çok eski bulamazsın gibi resmi sitede bulsam onu atardım rica ederimHocam valla çok uğraştırıcı geliyor sağolasın yine de.