Arama sonuçları: *

1. Y

Bu sistem 2.el ne kadar eder?

19,200 - 23,200 TL arasında değişebilir
  2. Y

Ekran kartı yüksek sıcaklık nedeniyle ekrana görüntü vermeyi kesiyor

Merhabalar iyi forumlar bugün karşılaştığım hatadan dolayı sizden yardım istiyorum fc 24'e girdiğimde maça başla kısmına tıkladığımda ekran gidiyordu fakat sesleri duyabiliyordum res atmam gerekiyordu MSI afterburnerdan fan ayarlarını 60 dereceden sonra %100 olarak ayarladım sorunu çözdü oyunu...
  3. Y

22 BİN TL Sistem nasıldır

yükseltme yapılabilsin diye 25k ya kadar bütcem vardır o yğzden 25k bütçeye ayarladım
  4. Y

22 BİN TL Sistem nasıldır

İşlemci AMD Ryzen 5 5500 MPK İşlemci Anakart Asus B450M-DRAGON Gaming Anakart Ekran Kartı Asus DUAL-RTX4060-O8G 8GB GDDR6 Ekran Kartı Bellek Goodram IRDM X IR-X3200D64L16SA8G 8GB DDR4 3200MHZ Gaming Ram SSD Adata Legend ALEG-850L-1000GCS 1TB PCIe NVMe M.2 SSD Disk Kasa Frisby...
  5. Y

Çözüldü✓ PC açılıyor görüntü gelmiyor mouse klavye de çalışmıyor

Hocam sağlıklı bir işlem değil ama çözüme kavuştuysa ne mutlu size
  6. Y

RTX 3050 CS:GO Düşük FPS.

Çok sevindim hocam lafı olmaz konuyu çözüldü olarak kaydedersek seviniriz iyi forumlar vurduğunuz headshot olsun
  7. Y

diğer oyunlarda nasıl hocam
  8. Y

rx 580 drop kasma sorunu

darboğaz olabilir
  9. Y

temizlik ile alakalı değildir hocam muhtemelen oyundan kaynaklıdır bir sonraki güncellemeyi bekleyiniz 1692781936 eğer garantisi hala sürüyorsa garantiye yollayın efendim ürünün performansında değişiklik var diye
  10. Y

6 Bin 600 TL'ye Toplama sistem

anakartı değiştirmek gerekiyor mu işlemciye soketi uygun mudur 1692782642 alınabilir mi hocam
  11. Y

bu da çözüm olabilir ama garantisi sürüyorsa hiç uğraşmadan garantiye gönderilmeli
  12. Y

hocam 570li kartlar genelde mining görmüs oluyor diye korkuyorum
  13. Y

Tamamdır hocam eğer takıldığım yerlerden bu konudan ulaşacağım teşekkür ederim
  14. Y

Hocam o zaman sizden kaynaklı değildir diye düşünüyorum
  15. Y

Hocam çok teşekkür ediyorum yardımınız için işlemciyi yükseltmek istesek ryzen 3 1200 yerine ne koyabiliriz
  16. Y

Ekran kartıın satan adamdan sıcaklık değerlerini istesem hocam ona göre karar versem sizce olumlu mudur
  17. Y

Hocam çok teşekkür ederim gözden geçireceğim ekran kartı mining olma olasılığı var mıdır malım 580ler çok mining görüyor
  18. Y

İtopya ile iletişime geçmeniz sizin için daha yararlı olacaktır hocam
  19. Y

Eğer çekince düzelirse neden olmasın
  20. Y

Dolandırıcı diyorsunuz yani hocam diğer ürünleride mevcut 23 tane ürün satışta 1692751148 Böyle bir şey de buldum hocam ilan olarak
Top Bottom