Neler Yeni

Çözüldü✓ PC açılıyor görüntü gelmiyor mouse klavye de çalışmıyor

AQloT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tolga Kaan Arslan
Mouse ve klavye çalışmıyor BIOS ekranı da gözükmüyor CPU fanını sökecektim bir vidası çıkmayınca tekrar taktım bende geri koydum yerine bilgisayarı fakat açtığımda BIOS ekranı gelmedi mouse ve klavye de çalışmıyor ışıkları yanmıyor garantiye mi gitmesi lazım İtopya'dan alındı soğutucu takayım derken başıma bela aldım.

bir de ben ekran kartını değişmiştim onlardan değil başka yerden yani onu da içinde mi vereyim alayım mı onda sorun olduğunu düşünmüyorum zaten

AQloT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tolga Kaan Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ylcnefe22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Efe Yalçın
Garantisi varsa verirsin garantiye yenisini gönderirler çünkü bobin falan yanma olayları varsa anakart çöptür hocam

AQloT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tolga Kaan Arslan
Evet var İtopya garantisi nereden nasıl gönderebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de ekran kartı onlar dan değil ben sonra dan değiştim onu sökeyim mi bende kalsın mı ?

ylcnefe22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Efe Yalçın
Eğer yakında ise itopya gidip verebilirsiniz itopyanın kargo ile anlaşması değişim sürecini bilemiyorum sadece ekran kartını sökün yeterli olacaktır

AQloT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tolga Kaan Arslan
Eğer yakında ise itopya gidip verebilirsiniz itopyanın kargo ile anlaşması değişim sürecini bilemiyorum sadece ekran kartını sökün yeterli olacaktır
Yok başka şehirdeyim İtopya burada yok

AQloT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Tolga Kaan Arslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet Taha Usta
Mouse ve klavye çalışmıyor BIOS ekranı da gözükmüyor CPU fanını sökecektim bir vidası çıkmayınca tekrar taktım bende geri koydum yerine bilgisayarı fakat açtığımda BIOS ekranı gelmedi mouse ve klavye de çalışmıyor ışıkları yanmıyor garantiye mi gitmesi lazım İtopya'dan alındı soğutucu takayım derken başıma bela aldım.

bir de ben ekran kartını değişmiştim onlardan değil başka yerden yani onu da içinde mi vereyim alayım mı onda sorun olduğunu düşünmüyorum zaten
Knk aynısı bana oldu geçen cuma itopya ya gönderdim ürünü anakart temelli bir sorunmuş değişime göndermeni ya da direkt iade etmeni tavsiye ederim

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
PSU'yu kapatın, BIOS pilini söktükten sonra 5 dakika bekleyin ve sonra takın. Büyük ihtimalle çözülür.

Top Bottom