Bilgisayar açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor, mouse ve klavye ışığı yanmıyor

Jtitaof

80+
Reaksiyon skoru
13
Bilgisayar açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor, mouse ve klavye ışığı yanmıyor ekran kartını çıkartıp temizledim geri taktım, ramlari temizleyip ve yerlerini değiştirip geri taktım, bios pilini çıkartıp 5dk bekleyip geri taktım ama ne yaparsam yapayım sorun düzelmiyor ekran kartı fanları falan çalışıyor ramlarin ışıkları da yanıyor sizce sorun nerede olabilir ?

Bios yazdırdım ben düzeldi
Bios yazdırdım derken neyi kastettiniz? Ben dün toplama bi masaüstü aldım şu an aynı sorunu yaşıyorum power ışığı yanıp sönüyor ekrana görüntü gelmiyor klavye ve mouseun ışıkları yanmıyor, pc yi power tuşuna basılı tutup kapatıyorum tekrar açtıktan sonra biosa atıyor ordan boot manager- windows uefi boot managerı seçip başlatıyorum orda da 3 dakikada falan anca açılıyor çözümü nedir?

Bios yazdırdım derken neyi kastettiniz? Ben dün toplama bi masaüstü aldım şu an aynı sorunu yaşıyorum power ışığı yanıp sönüyor ekrana görüntü gelmiyor klavye ve mouseun ışıkları yanmıyor, pc yi power tuşuna basılı tutup kapatıyorum tekrar açtıktan sonra biosa atıyor ordan boot manager- windows uefi boot managerı seçip başlatıyorum orda da 3 dakikada falan anca açılıyor çözümü nedir?
Bios güncelleme gibi bir şey yaptırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,609
Üyeler
174,899
Son üye
Bosphorus
Geri