Neler Yeni

Bilgisayar açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor, mouse ve klavye ışığı yanmıyor

Jtitaof

80+
Bilgisayar açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor, mouse ve klavye ışığı yanmıyor ekran kartını çıkartıp temizledim geri taktım, ramlari temizleyip ve yerlerini değiştirip geri taktım, bios pilini çıkartıp 5dk bekleyip geri taktım ama ne yaparsam yapayım sorun düzelmiyor ekran kartı fanları falan çalışıyor ramlarin ışıkları da yanıyor sizce sorun nerede olabilir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray
Bios yazdırdım ben düzeldi
Bios yazdırdım derken neyi kastettiniz? Ben dün toplama bi masaüstü aldım şu an aynı sorunu yaşıyorum power ışığı yanıp sönüyor ekrana görüntü gelmiyor klavye ve mouseun ışıkları yanmıyor, pc yi power tuşuna basılı tutup kapatıyorum tekrar açtıktan sonra biosa atıyor ordan boot manager- windows uefi boot managerı seçip başlatıyorum orda da 3 dakikada falan anca açılıyor çözümü nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Mehmet Emin Uzun
Bios yazdırdım derken neyi kastettiniz? Ben dün toplama bi masaüstü aldım şu an aynı sorunu yaşıyorum power ışığı yanıp sönüyor ekrana görüntü gelmiyor klavye ve mouseun ışıkları yanmıyor, pc yi power tuşuna basılı tutup kapatıyorum tekrar açtıktan sonra biosa atıyor ordan boot manager- windows uefi boot managerı seçip başlatıyorum orda da 3 dakikada falan anca açılıyor çözümü nedir?
Bios güncelleme gibi bir şey yaptırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,083,623
Üyeler
172,259
Son üye