Arama sonuçları: *

1. M

Yardım PC İÇİN wifi adaptör önerisine ihtiyaçım var

Hocam hâla memnun musnuz bende tx55le tx3000 arasında kaldım. Önemli olan oyunlarda ping olmaması. Ping sorunu yaşadınız mı? 1769175401 Hocam hâla memnun musunuz? Oyunlarda ping sorunu yaşıyor musunuz?
  2. M

Masaüstü PC ping için Wi-Fi adaptör önerisi

Arkadaşlar masaüstü sistem aldım ama modemi odama alamıyorum. Modemle aramda 2 oda var. 200Mbps internetimiz var. 2.4GHz ve 5GHz ayrı ayrı 5GHz'yi sadece ben kullanıyorum. Fiyat fark etmez iyi bir Wi-Fi adaptör arıyorum. Ping dalgalanması yaratmasın yeter. Laptopum vardı laptopla aynı odadan...
  3. M

İki sistem arasında kaldım yardım eder misiniz

Hocam bazı sitelerden hesapladım darboğaz testi yazıp. 1080p de darboğaz yapar diyor bende ne yapacağımı şaşırdım
  4. M

Hocam bu sisteme 2k monitör daha mı iyi olur
  5. M

Arkadaşlar Valorant CS2 LoL tarzı oyunlar oynuyorum. İki sistem arasında kaldım. https://www.incehesap.com/curious-9060xt-oem-paket-fiyati-62708/ https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/nortstar-5a/ 1080p 240Hz monitör almayı düşünüyorum. Darboğaz sorunu olur mu? Hangisini almalıyım?
  6. M

40000tl sistem önerisi

Arkadaşlar 40bintl bütçem var. Valorant cs2 lol oynuyorum genelde. Bu fiyata önerebileceğiniz sistemler var mı
  7. M

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy A34 128 GB 9499 TL

Telefonu nerden almıştınız
  8. M

İmeisiz başvuruları kabul edip tam faturayı kabul etmiyolar. Allah bunları bildiği gibi yapsın
  9. M

Samsung shoptan alınan telefonların red yemesi

Yok hocam eklememişler
  10. M

Samsung shoptan alınan telefonların red yemesi

Arkadaşlar 2 kişinin aldığı m34 telefon red yemiş. Bu durumu yaşayan başka kişiler var mı?
  11. M

Şikayet hocam. Hazine ve maliye bakanlığı. Lütfen sside ekleyin kendi sitelerindeki yazı 1701536587 Arkadaşlar son şans bu artık herkes şikayet etsin. İade günümüz yaklaşıyor. Cimere şikayet etmek 2dknızı almaz. Üstte metin hazır ss hazır. Lütfen üşenmeyin bir şey kaybetmezsiniz.
  12. M

Arkadaşlar son şansımız artık bu. 5bin TL'ye a34 alacağız. Ki m34 indirimi de bitti artık. Cidden 2 dakikanızı almaz. Bugün aynı metinle başvurun ne kadar çok olursa o kadar iyi. Hakkımızı yedirmeyelim. 1701513384 Faturayı online sorgulama yapıyorlar sisteme sen yüklemiyosun girer o yüzden
  13. M

Tüketici hakem heyetine bulunduğumuz şehirdeki binasına gidip başvurursak daha hızlı olur mu acaba
  14. M

Öğrenciler olarak devletimizin bize sunduğu Genç Teknoloji Destek yardımından yararlanmak için "Amazon.com.tr" adı altındaki internet sitesinden telefon aldık. Ücreti 9499₺ olduğu için vergi indirimi kapsamına giriyordu. Devletimizin bize sunduğu bu imkandan yararlanabilmemiz için ise faturada...
  15. M

Gm 24 pro vs Samsung A24 vs Realme 10

Zahmet edip girip baksaydınız o zaman.
  16. M

Bitmiş kampanyanın nesini atıyorsunuz
  17. M

Şuan 9499 fiyatıyla nerde satılıyor söyleyin alayım hemen
  18. M

Vergi indirimli hangi cihazı önerirsiniz