Arama sonuçları: *

• Users: Weddy
  • Order by date
  1. W

Kulaklık-işletim sistemi ayar sorunu

Merhaba, Kulaklık için Steelseries GG uygulaması kullanıyorum. Windows ses ayarlarından sesi hoparlörden vermesini istediğimde hiçbir değişiklik olmuyor. GG'den çıkış aygıtını değiştirdiğim zaman ses monitörün hoparlöründen geliyor. Ancak her değişim için bu işlemi yapmak gerekiyor. Windows ses...
  2. W

Xbox Ağı Performans Sorunu (Win10)

Malesef xbox uygulaması ile giriyoruz başka bir alternatif şansımız yok bildiğim kadarıyla.
  3. W

Modemle ilgili de bildiğim her şeyi denedim. Windows kullanan diğer arkadaşım Hollanda'da. O da benimle aynı sorunu yaşıyor.
  4. W

Arkadaşlar xbox kullanan bir arkadaşım ve win10 kullanan iki kişi oyuna girmeye çalışıyoruz. Bu işlem Teredo ağı sayesinde gerçekleşiyormuş. 1 kez girebildik. Sonrasında sürekli hata vermeye başladı. Şimdiki sorun ise Xbox ağı penceresinde performans kısmında gecikme süresi "-1 ms" ve paket...
  5. W

Ön panele takılan mikrofon çalışmıyor

Anakarttaki girişleri de denedim ancak ses yok. Daha öncesinde laptopta kullanıyordum. Hiçbir sıkıntı yoktu. Yeni sistemde denerken olmadı.
  6. W

Ön panele takılan mikrofon çalışmıyor

Merhaba. Kasanın ön paneline kulaklığımı taktığımda ses veriyor ancak mikrofon çalışmıyor. Mikrofonu test ettiğimde ise cızırtı geliyor yalnızca. Yardımcı olabilir misiniz?
  7. W

Fortnite anlamsız ping ve packet loss

Aynı sorunu valorantta yaşıyorum. İnternet sağlayıcısıyla belki de onlarca defa konuştum. Valorant destek ekibine de yazdım. Ancak bir çözüm bulamadılar.
  8. W

Yeni ram alıcam taktıktan sonra yapmam gereken bir şey varmı?

Hayır. İstersen XMP yapabilirsin sadece.
  9. W

Cooler Master CM110 alınır mı??

Ben 2 ay önce aldım bu mouse'u. Sorunsuz kullanıyorum. Boyutu küçük.
  10. W

Yardım Yeni pc aldim goruntu yok

Doğru montajladığından emin misin? Yeni ekran kartlarında fanlar belli sıcaklığa geldikten sonra çalışabiliyor.
  11. W

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

Yok ben 24'ünde kasa, 2'sinde monitör siparişi verdim. İlk kargom kasa iki parça halinde geldi. Monitörü hala bekliyoruz. Henüz işleme alınmadı itopyada. 1 hafta aralıklı sipariş verdiğim için monitörün de en az 1-2 haftada geleceğini biliyorum, itopyaya bir ümit mail attım. Adresim aynı, kişi...
  12. W

İki ayrı koli gözüküyordu. İkisi de aynı anda geldi benim.
  13. W

Merhaba arkadaşlar, Bir iki arkadaş sistemin fotoğraflarını istemişti. Buradan herkesin faydalanması için paylaşıyorum. Paylaşmadan önce şunu belirtmek istiyorum. Bir kesim kargo süresinden şikayet ediyor, diğerleri de itopyayı korumaya çalışıyor. Ben 2 ay önce mouse sipariş ettiğimde bir...
  14. W

24/11'de sipariş verdim. Bugün sistem elime ulaştı. Konu mesajlarını ilk sayfadan itibaren okumadım ancak belki de İstanbul dışına teslimatta süre uzayabilir. Artı olarak itopya sitesinde kargom şu an elime ulaşmış olmasına rağmen kargolarım sayfasında gözükmüyor. Muhtemelen orada da çuvallamış...
  15. W

Geciken Kargo İçin DA SİSTEM 4 Alan İLK 500 KİŞİYE "50TL" Değerindeki Kulaklık Standı Hediye

24/11'de verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Maalesef sistemi henüz kullanmaya başlayamadım. 02/12'de monitör siparişi de verdim. Haftaya da o ulaşır artık. Sipariş tarihi ile birlikte kargosu ulaşanlar paylaşabilirse takip edebiliriz. Abdullah'a da bu sistem için teşekkür ediyorum. Genel...
  16. W

6900 TL PC toplama işlemi tamamlandı DA ailesine teşekkürler

Dün de bakmıştım attığın sisteme. Bu daha iyi olmuş. Diğer arkadaşların tavsiyelerini de dikkate almışsın. Şimdiden hayırlı olsun.
  17. W

i5 10400F ve RTX2060 F/P Sistem Önerisi

Güzel sistem şimdiden hayırlı olsun
Top Bottom