Neler Yeni

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Belkide hazırdır sisteme girilmemiş olabilir . Wtcn da sali gününe kadar neredeyse kargolarin tamamını gönderecekler demisti yayınında. Hafta sonu için özel izin vs alınmış hazırlanması için.
Cuma gününden beri aynı hocam sevke hazır bekliyor ben böyle saçmalık görmedim, benden sonra sipariş vermiş adamın eline çoktan ulaşmış da-4 benim daha kargoya verilecek böyle rezillik kepazelik olmaz ya

Weddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Kerem Kaya
24/11'de sipariş verdim. Bugün sistem elime ulaştı. Konu mesajlarını ilk sayfadan itibaren okumadım ancak belki de İstanbul dışına teslimatta süre uzayabilir. Artı olarak itopya sitesinde kargom şu an elime ulaşmış olmasına rağmen kargolarım sayfasında gözükmüyor. Muhtemelen orada da çuvallamış olabilirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
Hocam benimde itopya da hala kargo bekliyor gözüküyor hatta kargo da sistemde yok. Fakat ups den mail geldi kargo takip bi mail adresini incele belki verilmiştir

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Merhaba acaba fotoğraf fln atarmisiniz ben 26 sında sipariş etti hala aynı merak ediyorum biraz daha merakım azalır belki bide test sonucları fln sistem nasıl bilgilendirirmisin?
24/11'de sipariş verdim. Bugün sistem elime ulaştı. Konu mesajlarını ilk sayfadan itibaren okumadım ancak belki de İstanbul dışına teslimatta süre uzayabilir. Artı olarak itopya sitesinde kargom şu an elime ulaşmış olmasına rağmen kargolarım sayfasında gözükmüyor. Muhtemelen orada da çuvallamış olabilirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Hocam benimde itopya da hala kargo bekliyor gözüküyor hatta kargo da sistemde yok. Fakat ups den mail geldi kargo takip bi mail adresini incele belki verilmiştir
Hocam haklı çıktınız Allah razı olsun mail adresime mail gelmiş UPS den saat 12 sularında kargoya verilmiş artık işimiz önce Allaha sonra kargoya kaldı.

Witty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Mehmet Hilmi Akhan
Hocam haklı çıktınız Allah razı olsun mail adresime mail gelmiş UPS den saat 12 sularında kargoya verilmiş artık işimiz önce Allaha sonra kargoya kaldı.
Nerede oturduğunuza bağlı olarak 1-2 gün içinde gelecektir eğer İstanbul içiyse bugün gelir

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Mail adresini bi söyler misin? Benimki halen aynı acaba yanlış adresemi yaziyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerede oturduğunuza bağlı olarak 1-2 gün içinde gelecektir eğer İstanbul içiyse bugün gelir
Adanaa🤦🏻‍♂️

Witty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Mehmet Hilmi Akhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
Kargom bugün teslim şubeme ulaşmış aradım bugün dağıtıma çıkıcakmış 18'e kadar ulaşır dediler heyecan dorukta bekliyorum.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Kargom bugün teslim şubeme ulaşmış aradım bugün dağıtıma çıkıcakmış 18'e kadar ulaşır dediler heyecan dorukta bekliyorum.
Hepinize hayırlı olsun bi tek ben kaldim

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

Ekler

• 20201207_182051.jpg