Neler Yeni

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Birazcık sabredin be hem indirimli alıyorsunuz hem de kulaklık standı geliyor. Üstüne herkese böyle geliyor. Yani önceki sistemlerde 10 günde filan geliyordu. Gören de sanar sanki sistemi parasını alıp yollamıyorlar.
Kulaklı standı çok önemliydi sanki

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Kulaklık standı dediğin şey ney sanki? Hem o parayı etmez. Kendi imkanlarınla daha estetik bir şey yapabilirsin.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Kulaklık standı dediğin şey ney sanki? Hem o parayı etmez. Kendi imkanlarınla daha estetik bir şey yapabilirsin.
Boş yapıyor işte bide 50 ×500 yapıyolar sanki onlara gelişi 50 tl onu karla satıyorlar bide

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
Benim sistem kargoya verildi beyler . 25 kasımda almistim çarşamba teslimat gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
24 Kasım 19.57 de verdiğim montajlı sipariş bugün elime ulaştı arkadaşlar.
Sipariş Tarihi ve Saati 24/11/2020 19:39:29 benimki , şaka mı bu daha bugün konuştum müşteri hizmetleri ile sipariş numarasına göre yolluyoruz diye daha benimki kargoya bile verilmemiş sizinki çoktan gelmiş bile. Sizinki demonte miydi yoksa montajlı mı ona göre birşeyler söyleceğim firmaya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim sistem kargoya verildi beyler . 25 kasımda almistim çarşamba teslimat gözüküyor
demonte mi montajlı sistem mi sizin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
Benim montaj di

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
O zaman bu firma sipariş numarasına göre vermiyor kargoları ben şimdi bu itopyaya ters düz sövsem yeridir burada ! Şaka gibi ya daha bugün konuştum müşteri hizmetleri ile düpedüz yalan söyledi bana keşke ses kaydı alsaydım. Benim Sipariş Tarihi ve Saati 24/11/2020 19:39:29
Benim montaj di

Ben böyle haksızlık düzensizlik görmedim, sipariş numarasına göre yapmaları gereken işi benden sonraki gün sipariş verenlerin kargolanmış hadi bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapabilecek biri var mı?

Ben böyle haksızlık düzensizlik görmedim, sipariş numarasına göre yapmaları gereken işi benden sonraki gün sipariş verenlerin kargolanmış hadi bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapabilecek biri var mı?

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
O zaman bu firma sipariş numarasına göre vermiyor kargoları ben şimdi bu itopyaya ters düz sövsem yeridir burada ! Şaka gibi ya daha bugün konuştum müşteri hizmetleri ile düpedüz yalan söyledi bana keşke ses kaydı alsaydım. Benim Sipariş Tarihi ve Saati 24/11/2020 19:39:29

Çok haklisin gerçekten bidaha ara yada mail at

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Çok haklisin gerçekten bidaha ara yada mail at
Ya elim ayağım titriyor şuan sinirden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu rezilliğe bakar mısın, aradım ulaşamıyorum arar aramaz çağrı sonlandırıldı yazıyor mail atayım gerçi bakacak yüzleri var mı bilmiyorum ama neyse

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
Belkide hazırdır sisteme girilmemiş olabilir . Wtcn da sali gününe kadar neredeyse kargolarin tamamını gönderecekler demisti yayınında. Hafta sonu için özel izin vs alınmış hazırlanması için.

Witty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Mehmet Hilmi Akhan
Belkide hazırdır sisteme girilmemiş olabilir . Wtcn da sali gününe kadar neredeyse kargolarin tamamını gönderecekler demisti yayınında. Hafta sonu için özel izin vs alınmış hazırlanması için.
Olması muhtemel çünkü benim sistemim sadece 1 saat içinde sevke hazır hale geldi ki testlerin falan da yapıldığını düşünürsek 1 saatte hazır olması imkansız 😀

EM1RHANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emirhan Soyyiğit
Benimde sevk edilmeye hazir diyor umarım bugün verilir kargoya :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular