Arama sonuçları: *

1. E

92mm civarı fan lazım

Bu ilk attığın iyiymiş fiyatında iyi
  2. E

92mm civarı fan lazım

Bunu acaba 12v lik Bi adaptör bağlayıp fişe taksak çalışır mı bazı fanlar adaptör le çalışmıyor muş
  3. E

92mm civarı fan lazım

Knk denedin mi daha önce ses nasıl
  4. E

92mm civarı fan lazım

Beyler merhaba evde bitki yetiştiriyorum kabin için giriş ve çıkış fanı lazım fazla büyük bir kabin değil 92mm civarı pc fanı olursa sevinirim güçlü olırsa iyi olur ama sessiz olsun çünkü uyuma odasında olucak daha önce kullanan varsa yazabilir mi ucuz olursa da iyi olur
  5. E

Asus p5g41t-mlx anakart açılmıyor

Başlıktaki anakartı var fişe bağladım tornavida ile açma yerine 2 demiri değdiriyorum açılmıyor ama sağ altta chassis diye yer var orda 3 demir var 2 sini değdirince fan dönmeye başlıyor bidaha dokununca pc açılıyor bu sefer oradan kapanmıyor ama bunun sorunu nedir 1612722085 Güncel 1612722842 Up
  6. E

youtubea video yükleyince kötü gözüküyor

Yablış yazmışım hocam fark var video izlerken net youtubeye atınca bulanık anlamadım
  7. E

Wondershare filmora 9 kullanıyorum megabayt düşüren program kullanmıyorum
  8. E

Anakartım sürekli reset atıyor

Hocam anakarttaki giriş dişi değil erkek ve bende ona göre kablo yok 1612367668 Hocam sorunu çözdüm Windows 10 yüklü 1 harddisk taktim demekki Windows 7 kaldırmıyor anakart
  9. E

Hocam sıcaklıklara nerden bakicaz işlemci ve ekran kartında sorun yok diye düşünüyorum soğutucular sağlam
  10. E

Hocam Windows sağlam harddisk te sorun yok farklı harddisk lerde denedim süper i o nedir acaba
  11. E

Editliyorum öyle atıyorum büyük ihtimal de onun yüzünden oluyor GB sini otomatik düşürüyor ya
  12. E

Gigabyte ga-p55-us3l anakartım var bayadır kullanmıyorum dün açmayı denedim Windows yükleniyor ekranına gelince otomatik yeniden başlıyor 2 saniye geçiyor
  13. E

Hocam biraz geç oldu ama kusura bakmayın 8gb ram 1600 MHz Asus p5g41c-mlx anakart GT 1030 Xeon 5405 2,37 GHz ye çıkardım
  14. E

obs de çekerken kasmıyor video izlerken kasıyor işlem önceliğini yüksek yaparsam bu sefer oynarken kasıyor zula için en az kastıran bandicam başka seçeneğim yok şuanlık
  15. E

arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açtı isem kusura bakmayın ben zula videosu çekiyorum ve oyunu en az kastıran program zula için bandicam video çekerken sorun yok youtube a atınca çok kötü gözüküyor 360p 480p de izlenmiyor 720p de ekranı büyütürsek gene hafif bulanıklık var anlamadım...
  16. E

Hangisi sıcaklığı doğru gösteriyor

Deneyelim hocam
  17. E

Maksimum sıcaklık yazmıyor aida da
  18. E

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın GTA 5 oynuyorum ve aida64 extrame den baktığım zaman işlemci sıcaklığı 50 derece ve MSI afterburner den baktığım zaman 70 lerde hangisine inanmaliyim
  19. E

Xeon e5405 oc olmuyor

Asus p5g41c-mlx anakartim var Xeon e5405 işlemcim var overclock yapacağım ai Walker seçeneği yok jumpfree configuration dan ai overclocking e giriyorum %20 overclock seçeneği var en fazla. %20 yapınca hicbirsey olmuyor %15 yapınca 0.29 GHz artış oluyor ben bu %20 yi neden kullanamıyorum manuel...
Top Bottom