Hocam Windows sağlam harddisk te sorun yok farklı harddisk lerde denedim süper i o nedir acabaSuper İ/O sıkıntısı veya Windows ile alakalı bir sorun söz konusu olabilir.
Gigabyte anakartlarda genelde arızalanan bir parça, BİOS yazıp deneyin, sıcaklıklar ne durumda?Hocam Windows sağlam harddisk te sorun yok farklı harddisk lerde denedim süper i o nedir acaba
Hocam sıcaklıklara nerden bakicaz işlemci ve ekran kartında sorun yok diye düşünüyorum soğutucular sağlamGigabyte anakartlarda genelde arızalanan bir parça, BİOS yazıp deneyin, sıcaklıklar ne durumda?
Aynı zamanda ekran kartı ile alakalıda bir sorun söz konusu olabilir, anakart üzerinden görüntü almayı deneyin.Hocam sıcaklıklara nerden bakicaz işlemci ve ekran kartında sorun yok diye düşünüyorum soğutucular sağlam
Hocam anakarttaki giriş dişi değil erkek ve bende ona göre kablo yokAynı zamanda ekran kartı ile alakalıda bir sorun söz konusu olabilir, anakart üzerinden görüntü almayı deneyin.
Hocam sorunu çözdüm Windows 10 yüklü 1 harddisk taktim demekki Windows 7 kaldırmıyor anakartAynı zamanda ekran kartı ile alakalıda bir sorun söz konusu olabilir, anakart üzerinden görüntü almayı deneyin.