Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Sapphire 9060XT 16 GB Micro Stuttering Problemi

İade edebiliyor muyuz? Normalde elektronikte kutu açılınca iade edilmiyor diye biliyorum. Bende aynı ekran kartından aldım iki monitör arası geçiş olmuyor
  2. H

Yardım Sapphire Rx 9060 XT ekran kartı ile çift monitör sorunu

Selamlar Sapphire RX 9060 XT aldım ama şuan iki monitör devreye girmiyor. Monitörün biri HDMI ile diğeri display port ile bağlı. HDMI ve display port ikisi beraber bağlı iken sadece HDMI bağlı olan monitör açılıyor ve display port olan monitörü Windows ayarlarda diğeri ekranı algılayı...
  3. H

Yardım Masterliquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu Kasama Uygun Mu?

H100 e mi dediniz hocam
  4. H

Önerebiliceğiniz soğutucu var mı hocam
  5. H

H100 sığar mı hocam
  6. H

Hocam üstte 240 olanların bazıları radyatör uymuyormuş bunu nasıl çözeceğim bilmiyorum
  7. H

https://www.corsair.com/us/en/p/pc-cases/cc-9011166-ww/carbide-series-spec-delta-rgb-tempered-glass-mid-tower-atx-gaming-case-black-cc-9011166-ww?srsltid=AfmBOop-nJmykH6u9qPJnVL3jXISW-lg8nafRSoauaE9kyLqqQNrOFwM 1756550967 Soğutması kötü mü?
  8. H

Yardım edecek yok mu?
  9. H

Selamlar Corsair spec delta kasama sıvı soğutucu takmayı düşünüyorum ama bazı forumlarda radyatör kalınlığından dolayı takamayıp sorun olduğunu okudum. Bu kasaya daha önce bu soğutucuyu takan var mı?
  10. H

CS2 Faceit demosu izlerken konuşanlar ekranda görünmüyor

iyi akşamlar faceitteki demoyu indirip izleyince konuşulanlar duyuluyor ancak kimin konuştuğu sol altta yazmıyor ve bunun kodunu bulamadım yardım edebilecek var mı lütfen
  11. H

ÖSYM sitesine giremiyorum

aradım türk telekomu bir şeyler yaptılar vs sorun olmadığını söylediler. ben daha önce yüz kere girmiştim ama şuan hiçbir tarayıcıda giremiyorum. daha önce google de arama yapınca sponsorlu olup en üstte olanlarda bu hatayı veriyordu. şuan o sitelerde hata vermiyor ama ösym sitesinde hata...
  12. H

ÖSYM sitesine giremiyorum

İyi akşamlar ösym sitesine pcden kablolu bağlantı ile giremiyorum. Bu siteye ulaşılamıyor Bağlantı sıfırlandı. Aşağıdakileri deneyin: Bağlantınızı kontrol etme Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme Windows Ağ Teşhislerini Çalıştırma ERR_CONNECTION_RESET Telefondan giriyorum hiçbir...
  13. H

Yardım Kasa açma sitelerinde bonusla kasa açmak haram mıdır

kalmadı demek çok yanlış kardeşim islamın hükümleri sabittir değişmez, yanlış yapan insanların sayısı arttı diye biz de bu yanlışı yapabiliriz diye bir şey yok. Biz yine aynı şekilde onu yapmamakla mükellefiz ve her koyun kendi bacağından asılır...
  14. H

Yardım Kasa açma sitelerinde bonusla kasa açmak haram mıdır

haram tabii ki. yarın öbür gün para yatırıp aynısını yapmana yol açar. kumar için en iyi örnek serdar ortaç
  15. H

GameBooster G918 Fire Storm klavye

Merhabalar GameBooster G918 fire Storm kullanıyorum oğlum klavyeyi hallettiği için yenisini almak için baktım 7600 lira ve çok nadir var. Bunun sebebi nedir ne yapabiliriz?
  16. H

İşlemcim r5 5600 en fazla 15k nvidia ekran kartı önerisi?

çok teşekkür ederim çok sağolun
  17. H

İşlemcim r5 5600 en fazla 15k nvidia ekran kartı önerisi?

merhabalar nvidia max 15k bütçe ile ekran kartı önerileriniz ne olur? teşekkürler
  18. H

Secure boot etkinleştirdiğim halde hala secure boot hatası alıyorum

rica ederim dostum hayırlı olsun :)
  19. H

ben hepsinin tek adımda yapmamıştım ondan dolayı olabilir mi bilmiyorum. önce secure boot enable yap ve f10 yap windowsa gelsin sonra tekrar yeniden başlatıp biosa gir ve restore keys kısmını yap. ben o key kısmını sonrada yapmıştım
  20. H

bios ekranına giriyorsun orda bios tıklıyorsun. Aşağıda ortalarda CSM Support var onu disable yapınca altta secure boot çıkacak. Secure boot u tıklayıp o menüye girince secure boot enable yapacaksın sonra en altta secure boot mode costum yap ondan sonra restore factory keys tıkla çıkan yazıya...
Geri