Arama sonuçları: *

1. F

Klavyedeki bazı tuşlar zaman zaman çalışmıyor

Asus TUF laptopumda bazen klavyedeki tuşlarda sorun yaşıyorum. BAZEN klavyedeki S,Z,X harfleri çalışmıyor. çalışması için Örneğin S harfine basmam için S VE X e ya da S VE Z ye aynı anda basmak durumunda kalıyorum ancak o şekilde oluyor. Şu an için böyle bir sorunum yok ama her hafta mutlaka 2-3...
  2. F

Öneri 7-8k bütçeli windows yüklü laptop tavsiyesi

Merhabalar kuzenim günlük kullanım için laptop arıyor. Maksimum 7-8 bin liralık olsun zaten okul işleri için istediği için öyle yüksek fiyatlı istemiyor. Yalnız vereceğiniz tavsiyede Windows yüklü laptop olursa çok sevinirim.
  3. F

Modding Anakarttaki BIOS pilini cikarttik çözüldü

Merhabalar bilgisayar BIOS modundayken klavye fare her şey çalışıyor ancak Windows kilit ekranına gelince çalışmamaya başlıyor yardım edebilirmisiniz?
  4. F

Windows 10 başlamıyor

Müşteri temsilcisiyle konustum. Mecbur formatla halledecez. Eski dosyalari kurtarmak icin 2.ssd ye kurup, kurulumdan sonra 1. Ssd deki eski dosyalari aktarırım artık. Tesekkurler desteğiniz için.
  5. F

Windows 10 başlamıyor

Varsa formatsız çözüm olsun lütfen. Önemli dosyalarım vardı
  6. F

Windows 10 başlamıyor

Merhabalar laptopa oyun cracki yapayım derken nasıl başardıysam artık laptopa trojan bulaştırdım. Windows defenderla sildim ama emin olmak icin bir de avast ile taradım. Taradıktan sonra avast yeniden baslatmami istedi ben de başlattım. Ancak şuanda açılışta sadece biosa giriyor. Windows 10...
  7. F

ACİL! Harddiskimde sıkıntı var.

Hocam hata bende vallaha ya. Zamanında özel resimleri buluta yükleseydim bu kadar sorun olmazdı malesef.
  8. F

Yaklaşık 7 saatlik aralıksız uğraşımın ardından pes ettim. Usb den formatlamaya çalışıyorum Bootmgr hatası veriyor, Hdd den formatlamaya çalışıyorum çalışan sistemde XP bulunduğu için yeni format programlarını desteklemiyor, dolayısıyla açamıyor. CD den yapayım dedim evi talan ettim ve 4.7gb...
  9. F

İnanilmaz saçma bir şekilde Bootmgr hatası almaya başladım. Daha birkaç saat önce çalışan bir sistem nasil olur da şimdi Bootmgr hatası verebilir ki? Yarın sabaha online dersim var mecbur yapmam lazım lütfen yardımcı olun.
  10. F

Başka bir sisteme direkt olarak anakarttan değil de şu Usb To Sata Ide Cable aparatları ile bağladım ve donanım bulundu dedi ancak Bilgisayarım da disk bolümünde herhangi bir hareketlilik olmadı(baya bekledim). Yani direkt Disk olarak görünmedi ve tık tık sesleri geliyor. Eski pc de de bu...
  11. F

Galiba sorun 2. Olarak taktığım HDD de ve şuanda calışırken tık tık sesler geliyor yani takılıyor çalışmıyor. Başka bir PC ile test ettim ve donanım okunsa bile içini görebilmem için klasör olarak gelmiyor. Bozuk HDD nin icindeki verileri nasıl kurtarabilirim bir bilginiz var mı? İçerisinde...
  12. F

Windowstan format atamıyorum çünkü PC yi açar açmaz mavi ekran geliyor ve reset atıyor. Usb ile format atsam içindeki verilerin saklanarak Windows'un yeniden kurulduğu bir format şekli var mıdır?
  13. F

Merhabalar, umarım kurallara uygun bir şekilde bu konuyu açmışımdır çünkü ilk defa açıyorum. Yaklaşık 1 ay önce bilgisayarıma format attım ve başka bir Harddiske Windows 7 Ultimate kurdum. Harddisk 80 GB boyutunda ve C diski 18 GB idi ve ben de Bilgisayar-sağ tık-yönet-depolama ile C ve D...
Top Bottom