Neler Yeni

Windows 10 başlamıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Faruk Gökdeli
Merhabalar laptopa oyun cracki yapayım derken nasıl başardıysam artık laptopa trojan bulaştırdım. Windows defenderla sildim ama emin olmak icin bir de avast ile taradım. Taradıktan sonra avast yeniden baslatmami istedi ben de başlattım. Ancak şuanda açılışta sadece biosa giriyor. Windows 10 açılmıyor. Laptopta 2 tane ssd var ve suan windowsun yuklu oldugu ssd yi bus 3 olarak goruyor. Diğer ssd yi bus 2 olarak goruyor sanırım ana ssd yi bus 2 ye alabilirsem duzelecek ama nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Laptopum Asus tuf fx506-lu

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Merhabalar laptopa oyun cracki yapayım derken nasıl başardıysam artık laptopa trojan bulaştırdım. Windows defenderla sildim ama emin olmak icin bir de avast ile taradım. Taradıktan sonra avast yeniden baslatmami istedi ben de başlattım. Ancak şuanda açılışta sadece biosa giriyor. Windows 10 açılmıyor. Laptopta 2 tane ssd var ve suan windowsun yuklu oldugu ssd yi bus 3 olarak goruyor. Diğer ssd yi bus 2 olarak goruyor sanırım ana ssd yi bus 2 ye alabilirsem duzelecek ama nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Laptopum Asus tuf fx506-lu
En sağlamı format atmak hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~

Öncelikle merhaba @Faruk_Gökdeli ,
Bu soruna benzer bende yaşamıştım eskiden ve ben format atarak düzelttim en temiz ve sağlıklı yolu temiz bir ISO dosyası ile format atmandır.

;)Yardımcı olduysam ne mutlu bana.;)
;)Huzurlu ve Mutlu Günler.;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Faruk Gökdeli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Varsa formatsız çözüm olsun lütfen. Önemli dosyalarım vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Faruk Gökdeli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müşteri temsilcisiyle konustum. Mecbur formatla halledecez. Eski dosyalari kurtarmak icin 2.ssd ye kurup, kurulumdan sonra 1. Ssd deki eski dosyalari aktarırım artık. Tesekkurler desteğiniz için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,417
Üyeler
163,656
Son üye
cosmospurs
Top Bottom