Arama sonuçları: *

1. D

Gamepower Kizaru alınır mı

Nesinden memnun kalmadın kanka birde dcde karşıya oyun sesi konuşma felan iletiyor mu
  2. D

Msi mag forge 100r kasa

Arkadaşlar rtx 3070 ve ryzen 7 3700x için güzel soğutmalı kasa istiyorum sizce bu kasada sorun yaşarmıyım hava akışı nasıl?
  3. D

Ekran kartı stok sorunu

3060ti veya 3070 alıcam fakat hiçbir yerde yok ve çok pahalı ne zamana gelir Bir bilginiz var mı 1 ay içinde gelir mi?
  4. D

Zotac 3060ti mı Msi 2070 Super Ventus mu

Bende zotac 3060ti var fakat şu an garantide sorunu fanlar bir yere çarpıyor sanırım yenisini vericekler ama göndermeden önce sıcaklık verileri ve performansı üst düzeydi ayrıca yurt dışında zotac evga gibi markalar popülerken ülkemizde msi asus popüler ama zotac o fiyata alınabilecek en iyi...
  5. D

3060ti statik elektirik

Ya yatağımın üstünede koydum kumaş ondan bi tırsıyorum hani kumaş yünlü değil direk ama içimde bir tereddüt var ama yatakta duvara dayalı kafam çok karışık
  6. D

3060ti statik elektirik

Arkadaşlarda öyle dedi fakat yabancı kaynaklardan bile baktım böyle bir bilgi göremedim ama yeni nesil ana kartlarda koruma var umarım bir şey olmamıştır 1608078226 Teşekkür ederim ayrıca yatağımın örtüsü kumaş ve duvara dayalı idi umarım bir şey olmamıştır tekrardan teşekkürler
  7. D

3060ti statik elektirik

3060ti ekran kartımı yatağımın üstüne koydum ve birçok kez elledim arkadaşlar bozulabilir dedi bilmiyordum 3060ti statiğe karşı kormalımıdır yada bir şey olur mu fikrin olan lütfen yazarsa çok sevinirim
  8. D

Ekran kartı statik sorunu

Dün gelen 3060ti ekran kartımı aldığım gibi dokunmaya başladım ve ardından yatağa koydum bunun üzerine arkadaşım beni statik elektirik konusunda uyardı ve tekrar kutusuna koyduk sizce bir şey olmuş mudur eğer olursa garanti karşılar mı
  9. D

Ekran kartından statik elektriği nasıl boşaltabilirim ?

Arkadaşlar dün 3060 ti ekran kartımı çıplak elle elledim ve üstüne yatağımın üstüne koydum ve bunun üzerine arkadaşım statik elektirik olabilir diyr uyardı sizce bir şey olurmu olursa garanti kabul eder mi
  10. D

Ekran kartında statik elektrik

Arkadaşlar dün 3060ti ekran kartı geldi ve incelemek için bayağı dokundum ardından yatağımın üstüne koydum arkadaşlarımdan biri statik elektirikten çalışmayabilir diyor sizce bu mümkün mü ve eğer mümkünse garanti kabul eder mi?
Geri