Galiba çoğu bilgisayar parçası statik elektriğe karşı korumalı üretiliyor artık.3060ti ekran kartımı yatağımın üstüne koydum ve birçok kez elledim arkadaşlar bozulabilir dedi bilmiyordum 3060ti statiğe karşı kormalımıdır yada bir şey olur mu fikrin olan lütfen yazarsa çok sevinirim
Arkadaşlarda öyle dedi fakat yabancı kaynaklardan bile baktım böyle bir bilgi göremedim ama yeni nesil ana kartlarda koruma var umarım bir şey olmamıştırGaliba çoğu bilgisayar parçası statik elektriğe karşı korumalı üretiliyor artık.
Teşekkür ederim ayrıca yatağımın örtüsü kumaş ve duvara dayalı idi umarım bir şey olmamıştır tekrardan teşekkürlerSorun olacağını sanmıyorum.
Elledin diye bozulursa ohooo işimiz var o kartlarla3060ti ekran kartımı yatağımın üstüne koydum ve birçok kez elledim arkadaşlar bozulabilir dedi bilmiyordum 3060ti statiğe karşı kormalımıdır yada bir şey olur mu fikrin olan lütfen yazarsa çok sevinirim
Ya yatağımın üstünede koydum kumaş ondan bi tırsıyorum hani kumaş yünlü değil direk ama içimde bir tereddüt var ama yatakta duvara dayalı kafam çok karışıkElledin diye bozulursa ohooo işimiz var o kartlarla