3060ti statik elektirik

Darkdeep

80+
Reaksiyon skoru
1
3060ti ekran kartımı yatağımın üstüne koydum ve birçok kez elledim arkadaşlar bozulabilir dedi bilmiyordum 3060ti statiğe karşı kormalımıdır yada bir şey olur mu fikrin olan lütfen yazarsa çok sevinirim

3060ti ekran kartımı yatağımın üstüne koydum ve birçok kez elledim arkadaşlar bozulabilir dedi bilmiyordum 3060ti statiğe karşı kormalımıdır yada bir şey olur mu fikrin olan lütfen yazarsa çok sevinirim
Galiba çoğu bilgisayar parçası statik elektriğe karşı korumalı üretiliyor artık.

Sorun olacağını sanmıyorum.

Galiba çoğu bilgisayar parçası statik elektriğe karşı korumalı üretiliyor artık.
Arkadaşlarda öyle dedi fakat yabancı kaynaklardan bile baktım böyle bir bilgi göremedim ama yeni nesil ana kartlarda koruma var umarım bir şey olmamıştır
Post automatically merged:

Sorun olacağını sanmıyorum.
Teşekkür ederim ayrıca yatağımın örtüsü kumaş ve duvara dayalı idi umarım bir şey olmamıştır tekrardan teşekkürler

Elledin diye bozulursa ohooo işimiz var o kartlarla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri