zima bluee
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Salih demir
Öncelikle konu başlığım yanliş yerde yada alakasiz yerdeyse çok özür diliyorum. çok gerginim ve ne yapacağimi bilmiyorum. Arkadaşlar işlemcime soğutucu almamla kolları sıvayip bir korku ile ilk defa işlemci fani takmaya koyuldum. Bişeleri batirir miyim korkusuyla ağir ağir stok fani söküp aldiğim fani taktim ve denemek uzere bilgisayarin power kablosunu taktim ve güç dugmesine bastim. Ne yaparsam yapayım görüntü alamiyorum. Sorun muhtemelen ekran kartinda cunku rgb isiklari yanmiyor. Yeni taktiğim islemci fanim da calisiyor bu arada muhtemelen onu kusursuz taktim. ekran karti icin Statik elektirik mevzusunu biliyorum ama yeni nesil kartlarda boyle bir problem olacağini dusunmemistim. Başima gelen şey kart icin statik elektirik olabilir mi ? Sapphire nitro+ 6700xt var. Ne yapacağimi bilmiyorum arkadaslar ve kafayi kirmis durumdayim. Nasil bir yol izlemem gerekiyor ? Hangi adimlarla neyi kontrol etmeliyim ? Statik elektirikse cozumu var midir ? Bilgisayardan cok anlayan biri de değilim ve gercekten karta kalici zarar vermis olma korkusu beni cildirtacak. Vereceğiniz her turlu tavsiyeye açığım. Lütfen yardim edin