Arama sonuçları: *

1. E

kuzenimin faceye attığı posttan tc bulması

kuzenim facebookta ünlü bir sayfaya komik bir post atıyor ve adamın birisi yorumlarda sırf kuzenimin ve 2 abisinin adı soyadından bütün sülalenin tc numarası doğum tarihi çıkartıyor böyle bir şey mümkünmü nasıl yapıyor bunu
  2. E

Kilo Almaya Çalışıyorum

kanka kilon düşük olduğu için böyle bir beslenme programına uymanı tavsiye etmem kirli beslenmeden annenin yaptığı yemeklerden gömsen bile yinede sağlıklı bir şekilde kilo alırsın.ve sporda yaptığın için eğer güzel bir programın varsa çok kirli olmadan kilo alırsın kahvaltı çeşitlerini biraz...
  3. E

300 TL Ye Kadar Bluetooth Kulaklık Önerisi

yaklaşık 300tl ye kadar bütçe ile kulaklık almayı düşünüyorum ve lenovo lp1 livepods tws olarak düşünüyorum bunu önerebileceğiniz bir bluetooth kulaklık varmı
  4. E

ekran kartı driveri bulamıyorum

teşekkür ederim deneyeceğim şimdi
  5. E

bunu indirirsem herhangi bir sorun çıkabilirmi
  6. E

1607682101
  7. E

pek bilgili değildim ama ekran kartım dxdiag kısmında aygıt yöneticisnde vs gözüküyor ve de tanıdığım bir bilgisayarcıya götürdüm yapmamıştır umarım yani :(
  8. E

Arkadaşlar merhaba eski bir sistem kullanıyorum ve ekran kartım ati radeon hd 4300 series buna driver bulamıyorum ve catalyst control center indirilmiyor yardım ederseniz teşekkürler. Pc yi formata götürmüştüm önceden yüklüydü (catalyst control center) şimdi ne kadar denersem deneyeyim olmuyor.
Top Bottom