Neler Yeni

Kilo Almaya Çalışıyorum

enesoguz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes OGUZ
Merhaba dostlar 178 boy 55 kiloyum ve spora başladım artık kilo almak istiyorum.
Diyetim bu şekilde:
Sabah
3 yumurta + yulaf
Öğle
3 yumurta + lor
1 makarna
Akşam
1 pirinç
1 yulaf
Gece
20 cicibebe + süt + muz + çikolata (shake)

Yalnız yumurta gerçekten yiyemiyorum artık kusucam yani. Diğerleri çok güzel gidiyor ama 6 yumurtayı yiyemiyorum bir türlü. Yumurta alternatifi ne tüketebilirim ?

2mApoo

80+ Silver

enesoguz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes OGUZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yumurtayı niye kimse sevmiyor bi tek ben bayılıyorum galiba :D
Haşlıyorsanız kıvamını iyi yaparsanız ve baharatlarsanız rahat gider aslında, yanında ekmek, peynir falan güzel gider.
Hocam ben de seviyordum başta ama her gün özellikle bu sıcaklarda 6 tane yiyince bi midesi bulanıyor insanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga bol sıvıyağda omlet mi / peynirli - maydanozlu-domatesli omlet fln ?
Haşlamak mı ?
Hangisi kilo almak için daha iyi seçenek ?
Hocam yeni konu açabilirsiniz. Bu konu başlığı altında sorunum farklı çünkü konuyu kirletmeyelim

2mApoo

80+ Silver
Hocam ben de seviyordum başta ama her gün özellikle bu sıcaklarda 6 tane yiyince bi midesi bulanıyor insanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yeni konu açabilirsiniz. Bu konu başlığı altında sorunum farklı çünkü konuyu kirletmeyelim
Haklısın knk sorry

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Cicibebe tüketme kilo almak için iyi değil bende 186 boy 59 kiloyum ne yaptıysam alamadım ama abur cubur yemiyorum asitli içecekler vs içmiyorum bunları yaparsam zaten kilo alırım acayip şekilde ama asla yapmıyorum doğal yollarla almaya çalışıyorum bakalım hayırlısı

Simsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rahman AKTAŞ
günlük 2500 kalori almaya bak böylelikle yavaş yavaş alırsın kilo ayrıca tavuk, et de yemeye çalış

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik
Merhaba dostlar 178 boy 55 kiloyum ve spora başladım artık kilo almak istiyorum.
Diyetim bu şekilde:
Sabah
3 yumurta + yulaf
Öğle
3 yumurta + lor
1 makarna
Akşam
1 pirinç
1 yulaf
Gece
20 cicibebe + süt + muz + çikolata (shake)

Yalnız yumurta gerçekten yiyemiyorum artık kusucam yani. Diğerleri çok güzel gidiyor ama 6 yumurtayı yiyemiyorum bir türlü. Yumurta alternatifi ne tüketebilirim ?
cici bebe göm

Egemenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Egemen
kanka kilon düşük olduğu için böyle bir beslenme programına uymanı tavsiye etmem kirli beslenmeden annenin yaptığı yemeklerden gömsen bile yinede sağlıklı bir şekilde kilo alırsın.ve sporda yaptığın için eğer güzel bir programın varsa çok kirli olmadan kilo alırsın kahvaltı çeşitlerini biraz daha arttır kuruyemiş ve meyve yemeni öneririm özellikle muz ve yeşillik yemeyi unutma bu arada sabah kahvaltıya şeyi öneririm 1 su bardağından biraz fazla yulaf 3 yumurta nesquik 1 muz krep gibi pişirip üstüne fıstık ezmesi gerçekten çok güzel oluyor

Top Bottom