Kilo Almak İstiyorum (Bu Program İşe Yarar mı)

o dediğini sürekli yapıyorum abi kusma hissi gelene kadar yiyorum zaten kusma hissi gelse bile hiç bir şey olmuyor kalkıp sporumu yapabiliyorum aklıma takılan programın ne kadar sonuç vereceği onu da deneyerek öğrenicem hoca olmadığı için yz ile yapıyorum programı vs

Hocam bakin once ki yazimdada yazmistim kusacak kadar zorlamayin o cok kotu aksine vucudu daha cok yorar eritmek icin vs. sadece gercekten ''tamam bu ogunde iyi yedim yemegin tadini aldim midemide zorlayarak bozmadim'' diyecek kadar yiyin yani 1 tabak yince doyuyorsaniz 1 tabak yiyin ama psikolojik olarak genelde 1 tabak bitince doydum diyip kalkiyor insanlar bu yuzden gercekten doydum mu ? diye kendinze sorun ama kendidzni zorlamayin icinizden yemek geliyorsa yiyin vucudunuz zaten bunu belli edecektir merak etmeyin aksi halde kusana kadar yemek daha fazla zayiflatir bana guvenin

Hocam bakin once ki yazimdada yazmistim kusacak kadar zorlamayin o cok kotu aksine vucudu daha cok yorar eritmek icin vs. sadece gercekten ''tamam bu ogunde iyi yedim yemegin tadini aldim midemide zorlayarak bozmadim'' diyecek kadar yiyin yani 1 tabak yince doyuyorsaniz 1 tabak yiyin ama psikolojik olarak genelde 1 tabak bitince doydum diyip kalkiyor insanlar bu yuzden gercekten doydum mu ? diye kendinze sorun ama kendidzni zorlamayin icinizden yemek geliyorsa yiyin vucudunuz zaten bunu belli edecektir merak etmeyin aksi halde kusana kadar yemek daha fazla zayiflatir bana guvenin
tamamdır teşekkürler program genel olarak iyi mi benim bu işlerde pek bilgim yok ta

tamamdır teşekkürler program genel olarak iyi mi benim bu işlerde pek bilgim yok ta
Hocam galiba tam okumuyorsunuz yada demek istediğimi anlamadınız

Bakın diyorum ki boşa program yapmayın illa bozulacak o program emin olun bu yüzden doğaçlama yapın sadece kendinize karşı dürüst olun gerçekten doydum mu ? Aç değilmiyim ? Diye

He illede Programı değerlendirin diyorsan,bende zayıf sayılırım (toparlıyorum yavaş yavaş) ama dürüst olmam gerekirse⬇️

“Sizin listeniz Kilo alma programından ziyade Diyet programı olmuş bence”

Yani tok halimle bile daha fazlasını yiyorum
Mesela ben ortalama olarak şöyle besleniyorum gün içinde :

Sabah: 1 büyük tava melemen 1-1.5 ekmek ile + varsa peynir,süzme peynir,yeşillik,ezme,zeytin ,Çikolata vs. Ne bulursam gömüyorum

Öğlen: o gün öğünde ne çıkarsa yani ne bulursam Random yiyorum mesela bulgur ve salata ise en az 1.5 tabak yiyorum pilav ise ve çok yağlı ise karın ağrıtıyor diye az yiyorum veya sabah yemeği oluyor o zaman yine ekmekle herşeyi süpürüyorım vs…

Akşam: Gene ne o günkü rızkım neyse 2 tabak vs. Yiyorum

Ayrıca gün içinde atıştırmalık ne bulursam salatalık,çerez,bisküvi vs. ne görürsem yiyorum

(Tam sabit bir liste vermedim çünkü ekonomi malum bu yüzden bağzen tavuk pilav bağzen tavada yumurta oluyor sabit bir şeyler yok)

Yaklaşık 2 yıl önce bende aynı durumu yaşıyordum. 2 yılda 59 kilodan 71 kiloya çıktım artmayada devam ediyor. Açıkçası spor yapmıyorum çoğu göbek ve göğüs bölgesine gitti kötü de gözükmüyor. Yüzüm de ufakta olsa yağ arttı yanaklarımda falan. Sana tek önerim yemek ye. Sevdiğin sevmediğin ne varsa. Böyle programlar falan bende bir yerden sonra işe yaramadı. Bir ara süt, cici bebe, fıstık ezmesi, muz karıştırıp içiyordum ama midemi çok bozuyor diye bıraktım 6-7 denemeden sonra falan. Sürdürülebilir olmadı benim için. Emin ol yedikçe ve miden büyüdükçe daha fazla yemek isteyeceksin. Karnını full doldur aç yatma. Gerekirse 2 öğün ye ama akşam yatmaya yakın bile aç yatma. Yiyorum ama kilo alamıyorum ben de diyordum ama gerçekten az porsiyon yediğimi sonradan anladım kilo almak için yeterli yemiyordum yani. Uzun bir süreç olacak ama kısa sürede bir değişim bekleme.

Hocam bende bi ara kilo almak istiyordum ve bunu yaptım.
Hergün mümkün olduğunca gece 22,24 gibi özellikle uyumaya yakın yiyordum duyduğuma göre sindirim yavaşlıyormuş geceleri tabağa tahin pekmez dolduruyordum yanımada ekmak alıyordum yiyebildiğim kadar ekmeği koparıp bandırıp yiyordum tabiri caizse kusacak kadar 😅yanında bazende süt koyuyordum.ve günde mesela 2 kez yemek yiyorsam gün içinde fazladan 1 kere daha yemeye çalışıyordum ve yediğim öğünleride midemin yiyebileceği kadar yemeye çalışıyordum yani fazla fazla.işin sonucunda çok şükür kilo aldım fakat sporda yapmadığım için biraz yağlandım ama olsun öyle çom abartılacak kadsr kötü olmadı genellikle göbeğe gitti yağlar.bide okulda 3 adet sade poğaça ve bolca su içmeye çalışıyordum içecek almıyordum fakat poğaça zararlı olduğu için size önermem kendim o zamanlar sağlığa değilde sadece kilo almaya odaklandığım için fazla takmadım kafaya fakat artık sağlığımı düşünüyorum.

Geri