DİYETLE BESLENME KİLO VERME KENDİ YAPTIĞIM DİYET

Reaksiyon skoru
134
Arkadaşlar her gün düzenli spor yapıyorum ama iyi bir beslenme düzenim yok kendime çoğu zaman dur diyebiliyorum kendime bir diyet programı yapmak istedim ama bu işte çok iyi değilim yeni yeni öğrenmeye ve araştırmaya başlıyorum amacım 15-20 kilo arası vermek 45 gün içersinde vicut kütlem fazla yaptığım haraket fazla aldığım besinde fazla olunca iri yarı kalıplı ve kas kütlesi fazla olan birisi oluyor insan ben kilo vererek altımdaki kas kütlesini ortaya çıkarmak istiyorum yağ kütlem fazla amacım 70 kg olmak 16 yaşındayım 1 77 boyum var evet şimdi yaptığım diyete geçelim;
SABAH: 3 TANE HAŞLAMA YUMURTA/4 DOLU YEMEK KAŞIĞI YULAF/1 KÜÇÜK DİLİM TAM BUĞRDAY EKMEĞİ/BİR KÜÇÜK TABAKTADA SALATA(DOMATES SALATALIK ZEYTİN ROKA MARUL TARZI BİR SALATA).
ÖĞLE: 1 HAŞLANMIŞ YUMURTA/1 KÜÇÜK DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ/1 TABAK MERCİMEK ÇORBASI 4 DOLU YEMEK KAŞIĞI YULAF.
AKŞAM: 1 MUZ/2 ELMA/İSTEDİĞİM KADAR SALATALIK (TUZSUZ)/1 TABAK YOĞURT)/2 DOLU YEMEK KAŞIĞI YULAF/1 ŞİŞE MADEN GAZOZU.
Bu düzeni uygularken tuzu hayatımdan çıkaracağım 2.5-3L arası su içeceğim bol bol kardio yapacağım ağırlık falan kaldırmaya oranla çok fazla.
Sizce Eksik bir besin almam gereken bir vitamin var mı düzeltirseniz çok sevinirim.

45 günde 15 20 kilo veremezsin. Süre az. 15kg için. Antrenman yapmanı öneririm. Sabah aç karnına koşabilirsen yağ yakımın hızlanır.

45 günde 15 20 kilo veremezsin. Süre az. 15kg için. Antrenman yapmanı öneririm. Sabah aç karnına koşabilirsen yağ yakımın hızlanır.
2 ay a çıkartırsak verebileceğimden eminim diyet programımdaki yemekler 1100 kalori yapıyor taş çatlasa ben ara öğünlerde yapsam en fazlaa 1500 kalori alırım günde bence bu çoooook az verebielceğimi düşünüyorum sporlada kas erimemi önlerim.

2 ay a çıkartırsak verebileceğimden eminim diyet programımdaki yemekler 1100 kalori yapıyor taş çatlasa ben ara öğünlerde yapsam en fazlaa 1500 kalori alırım günde bence bu çoooook az verebielceğimi düşünüyorum sporlada kas erimemi önlerim.
Verirsin kanka ama antrenman yapmayı unutma. Yağ kasa dönüşmez. Antrenmanla kasların güçlenir hacim kazanır. Başaracağından eminim kanka. 2 ayda hatrı sayılır şekilde zayıflarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama o 2 ayda yine 15kg beklememek lazım .

Verirsin kanka ama antrenman yapmayı unutma. Yağ kasa dönüşmez. Antrenmanla kasların güçlenir hacim kazanır. Başaracağından eminim kanka. 2 ayda hatrı sayılır şekilde zayıflarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama o 2 ayda yine 15kg beklememek lazım .
2 ay sonra gene konu açıcam :D orayada yazarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,403
Üyeler
184,619
Son üye
luciferina
Geri