Arama sonuçları: *

1. A

Windows 11 bilgisayar yeniden başlama ve kapatma işlemlerini yapamıyor

Herkese merhaba. Elimde GamingGen.tr adresinden almış olduğum bir hazır sistem var. Bu sisteme Windows 11 Pro kurdum. Sistem yeniden başlatmak istediğimde yeniden başlatma kısmına geçiyor daha sonrasında ne güç girişlerine(klavye, mouse) güç geliyor ne de ekrana görüntü geliyor. Ekran da sürekli...
  2. A

Yardım Victus 16 SSD Upgrade

Herkese Merhabalar. HP Victus 16-s0033nt model laptoba sahibim. Laptoptaki 512 gb ssd yetersiz geldiği için yükseltmek istiyorum. Laptopun içerisinde gelen SSD SKHYNİX P801 model ssd. SSD'nin ölçüleri 80x22x2.23 olarak gözükmekte. Almak istediğim ssd ise 80x22x3.3 ölçülere sahip. İnternette...
  3. A

Yardım Laptop ekranındaki bu durum nedir?

Bu sorun ekrandaki Ghost Screen Denilen bir problemden kaynaklanır. Çözümü ise panel değişimidir.
  4. A

Öneri 40000 TL laptop önerisi

Herkese merhaba. Tıp 1. sınıf öğrencisiyim hem derslerim için arada sırada da oyun oynamak için bir laptop istiyorum. Bütçem 40000 TL. Daha önce Monster aldım ama bilgisayarda sorun olduğundan iade süreci başlattım. Monster önermez iseniz memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.
  5. A

Yardım Monster ABRA A5 V20.3.2 Telefonu Algılamıyor

Herkese merhabalar. Dün monster marka ABRA A5 V20.3.2 model laptopu alıp windows 11 pro kurdum. Telefonum HONOR 90. Telefonumu bilgisayarıma bağlamak istediğimde laptop telefonu kendi kablosu ile bağlarsam sürekli bağlantı kopup tekrar sağlanıyor. Farklı bir kablo ile denersem de aygıt...
  6. A

Çözüldü✓ Prime B650M-A WIFI II Model Anakart bios update olmuyor

Uzun süredir bilgisayara bakamıyorum işten güçten dolayı bir bakayım dedim sorunu yaşayan arkadaşlar varmış. Yardımcı olabildiysem ne mutlu:)
  7. A

Çözüldü✓ Prime B650M-A WIFI II Model Anakart bios update olmuyor

Sorunu çözdüm. Sorun bios update dosyasını attığımız flashın formatlanma biçiminden kaynaklanıyor. Bios update öncesi FAT32 olacak şekilde flash belleği biçimlendirip dosyaları içine atmanız lazım. Sorun bu şekilde çözülüyor.
  8. A

Yardım ASUS B650M-A Wi-Fi II Bluetooth Sorunu

Arkadaşlar herkese selam. Başlıkta belirttiğim anakarta sahibim. Anakartta bluetooth 5.2 versiyonu var. Anakartın destek sitesinde yayınlanan en son bluetooth sürücüsü kurulu. Airpods pro bağlamak istediğimde bağlanıyor ancak ses gelmiyor. 3 farklı bluetooth kulaklıkla denedim hiç birinde bi...
  9. A

OCCT Stres Testi Sonrası Sıcaklık Değerleri Nasıl?

Herkese iyi akşamlar. Biraz önce occt ile 10 dakikalık cpu stres testi yaptım. işlemci max 85 dereceyi gördü. İşlemcime ThrottleStop üzerinden undervolt işlemi yaptım. Herhangi bir mavi ekran vermedi sistem. Sizce değerler nasıl? Kullandığım bilgisayar Asus K555LN-XO364H. İşlemcim İ5 5200U...
  10. A

Yardım Laptopa uyumlu wifi kartı

Hocam çalışmadığı taktirde iade seçeneğim var mı? Ürün yurt dışından geliyor çünkü.
  11. A

Yardım Laptopa uyumlu wifi kartı

Herkese merhabalar. Asus marka bi laptopum var. İnternet kartını değiştirmek istiyorum. Elimde kartın resmi var. Bu konuda biraz deneyimsizim. Kalitelisinden bir wifi kartı önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
  12. A

Realme Gt2 vs Honor 90

45 dakika civarında doluyor.
  13. A

Realme Gt2 vs Honor 90

Hocam anlık olarak HONOR 90 kullanıcısıyım tek bir takılma dahi görmedim. Arayüz baya baya akıcı. Sorunuz olursa cevaplamaya hazırım.
  14. A

Çözüldü✓ Trendyoldan alınan ram sahte mi?

Hocalarım bakma fırsatınız oldu mu acaba?
  15. A

Herkese tekrardan selamlar. Memtest86 testi başarıyla bitti hiç bir sorun bulamadı. Bazı resimleri çektim. İnceleyebilirseniz çok sevinirim.
  16. A

ne gibi ysorun mesela hangi, yaxzılımlar
  17. A

biosta 12248 mb göçzüküyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hocam ayrıca 2023 üretimi ddr3 ram var mı ya ddr5ler çıkmışken hala üretiliyor mu?
  18. A

Memtest sonuçları çıkınca buraya atacağım bir göz atabilirseniz çok sevinirim.
  19. A

Şimdi memtest86 yapıyorum etiket dediğim odeğil şimdi resimle göstereceğim. PCB üzerinde samsung yazısı var.
  20. A

Hocam lapto içinden çıkan stok ramlar üzerinde besbelli samsung damgası var ancak bu ramda yok. Ondan birazcık işkilleniyorum. 1697964014 ve ayrıca sahte ram kullanımında pc'ye neler olabilir?
Top Bottom