Arama sonuçları: *

• Users: cr4ck
  • Order by date
  1. cr4ck

GTA 5 Hikaye modu kasıyor

Belirli bir performansın üstünde fps almak oyunda drop sorununu ortaya çıkarıyor. Fps sabitleyip oynamayı dene sorun yüksek ihtimalle düzelecektir.
  2. cr4ck

Yardım PC'yi açınca internet gidiyor.

Topraklamadan kaynaklanıyor olabilir mi? Ya da evin odanın içinde bulunan prize bağlı cihaz sayısında artış oldu mu? Yıllar önce laptopla benzer şeyler yaşıyordum.
  3. cr4ck

Sadece Far Cry 3 oynanır mı?

İlk 2 oyun hariç tüm seriyi oynadım bitirdim. Bence Far Cry 3 hikaye ve karakterleri iyi olduğu için övülüyor, gameplay olarak inanılmaz eskimiş halde. Yine de oynanır.
  4. cr4ck

Fortnite tayfası alırsam v papel ne zaman gelir?

Ustam ne zaman şöyle bir cümle duysam, görsem zam geliyor. Demeyin öyle şeyler.
  5. cr4ck

Sevdiğim kız, bu şekilde reddetti.

Ön yargılı olmak istemem ama zamanında bana da aynı şekilde ilişki istemiyorum lafı söylenmişti ve o günden tam 1 hafta sonra yeni sevgilisi olduğunu öğrendim.
  6. cr4ck

Arcane'in sonunu begendiniz mi

? 1732398897 Son sahnede Cait, Jinx'in düştüğü kulenin şemasına baktığını, kurtulup kurtulamayacağını çözdüğünü fakat Vi tekrar peşine düşmesin diye söylemediği teorisini yazmışlardı bir yerde. Yani Jinx yaşıyor olabilir. 1732399500
  7. cr4ck

CS2 DE farklı silah alamıyorum

Oyuna girmeden önce ana menü üzerinden silah yerlerini düzenlemeniz gerekiyor.
  8. cr4ck

Üzerinde Bağdaş Kurarak Oturabileceğim Koltuk Arıyorum

Şöyle bir şey işini görür sanırım. https://turkish.alibaba.com/product-detail/Beige-Leather-Adjustable-Wide-Seat-Mid-1601199433509.html
  9. cr4ck

A1 seviye ingilizce sorusu

Çoğul isimden (elmalar) bahsettiğimiz için "they" olacak, eğer apple (elma) tekil olsaydı "it" olurdu.
  10. cr4ck

Roblox Yazı Gönderememe Sorunu

Tuş takılı kalmış olabilir mi? Normalde shift + enter yapınca bir satır aşağıya iner.
  11. cr4ck

🔥İndirim (Prime Üyelerine Özel) Sony PlayStation 5 Oyun Konsolu, Dijital Slim Sürüm 18.499,00TL

Satıcının yorumları kötü ona göre alın.
  12. cr4ck

Evdeki 2 smarttvde de youtube’a giremiyorum.

Normalde dediğin gibi olunca yapıyorum fakat tarih ayarları şu an doğru gözüküyor.
  13. cr4ck

Evdeki 2 smarttvde de youtube’a giremiyorum.

Hem LG hem de Samsung’ta youtube açılmıyor. Güncelleme kontrolü yaptım, modeme reset attım fakat düzelmedi.
  14. cr4ck

Yardım Anakart ethernet girişi temassızlık yapıyor

Sıfır kablo denedim sonuç aynı.
  15. cr4ck

Yardım Anakart ethernet girişi temassızlık yapıyor

Msi b550m pro vdh wifi model anakart sahibiyim. Anlayamadığım bir şekilde ethernet girişiyle oynayınca internet gidiyor. 4 yıllık sistem fakat etherneti en fazla 5-6 kere söküp takmışımdır, bozulacak bir durumda kullanmadım. Neden böyle oldu anlamadım, ne yapmalıyım?
  16. cr4ck

Xbox Controller Bluetooth Sorunu?

Bluetooth'a daha önce bağlanmışken tekrar bağlanmaya çalıştığında sürekli bağlanıp bağlanıp bağlantı kopuyormuş gibi mi oluyor? Bende öyle oluyor çünkü.
  17. cr4ck

Yetişkin Dijital Oyun ANKETİ

Doldurdum, iyi çalışmalar.
  18. cr4ck

Öneri Gamepad için type c kablo önerisi

Hem Dualsense hem de Xbox gamepad için kullanacağım minimum 2 metre kablo arıyorum.
  19. cr4ck

PC için Dualsense alınır mı?

Yıllardır Xbox gamepad kullanırım, Dualsense'e geçeli birkaç ay oldu. Alışkanlıktan dolayı mıdır bilemem ama Xbox her türlü daha ergonomik geliyor, ayrıca elleri terleyen birisi olarak Dualsense kullanırken ki terleme miktarı Xbox'a göre biraz fazla (en azından benim için). Dualsense, Steam'in...
  20. cr4ck

Geçici Ücretsiz PowerWash Simulator ücretsiz

Arkada podcast tarzı şeyler dinlerken oynaması çok keyifli oluyor.
Top Bottom