Nickname önerisine ihtiyacım var.

Morchies

80+
Reaksiyon skoru
2
Açacağım korku temalı podcast kanalında kullanabilmek için yabancı bir nick arıyorum, şimdiden fikirde bulunan, okuyan herkese teşekkürler

Chatgpt bu işi iyi yapıyor istediğin temaya uygun profil fotoğrafları bile yapabilir senin için.

Sana teşekkür yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ona biraz baktım fakat 2015 minecraft gibi çok klasik nickler çıkartıyor
hocam eğer anlamlı isterseniz öyle yapıyor. herhangi bir anlamı olmayan ama kulağa ürpertici gelen bir şeyler isterseniz güzel şeyler ortaya çıakrtır. direkt isterseniz dediğiniz gibi çok klasik şeyler söylüyor

hocam eğer anlamlı isterseniz öyle yapıyor. herhangi bir anlamı olmayan ama kulağa ürpertici gelen bir şeyler isterseniz güzel şeyler ortaya çıakrtır. direkt isterseniz dediğiniz gibi çok klasik şeyler söylüyor
Tamamdır teşekkürler tekrardan

peek-a-BOO!

Açacağım korku temalı podcast kanalında kullanabilmek için yabancı bir nick arıyorum, şimdiden fikirde bulunan, okuyan herkese teşekkürler

Tam olarak ne işlenecek? Cinler mi? Yaratıklar mı? Kötü insanlar mı? Yoksa klasikleşmiş hikayeler mi?

Bunları kafanda netleştirdikten sonra bütün AI ayaklarının altında. Güzel bir promt yazdıktan sonra illaki bir şeyler karşına çıkar. Ben şimdi kafadan bir şeyler salladım ve Grok'a sordum, cevapları ise;
  • Whispers of the Abyss - Uçurumun Fısıltıları
  • Demon's Breath - Şeytanın Nefesi
  • Jinn's Shadow - Cin'in gölgesi
  • Midnight Curse - Geceyarısı Laneti
  • Echoes from Beyond - Öteden Gelen Yankılar
  • Haunted Realms - Perili Diyarlar
  • Secrets of the Damned - Lanetin Sırları
  • The Infernal Veil - Cehennem Perdesi
Bence hepsi de birbirinden güzel.

1744847014242.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR