Arama sonuçları: *

1. Y

Topladığım Sistem Nasıl?

besler 1609231327 stok az kalmış biliyorum zaten hemen almıcam sistemi topladım sadece yaz gelince alcam :D o zaman stoklar gelir sanırım zaten
  2. Y

Topladığım Sistem Nasıl?

evet sıvı soğutma ilerde alınabilir mantıklı tamam ileriye dönük olsun yeniden toplayıp düzenlicem ekran kartını 3060ti yapıp
  3. Y

Topladığım Sistem Nasıl?

evet aynen öyle olsun diyorum kasa iyi olsun ve diğer parçalarda kaliteli olsun istemiştim
  4. Y

Topladığım Sistem Nasıl?

tamamen monitör dahil 27 inch olcak 15 bin tl yi geçmesin 3600 mhz corsair 4000d kasalı sistem önerirsen sevinirim corsair neden çünkü kasa çok güzel :D
  5. Y

Topladığım Sistem Nasıl?

doğru diyosunuz 3060 ti olabilir ama bütçeye nasıl sığcak 6000 tl değil mi o ekran kartı bu sistemin yanında monitörde var ve senin attığın sistemde ramler 3000 mhz ben 3600 isterdim.
  6. Y

Topladığım Sistem Nasıl?

soğuk çalışmıyor ryzen 5 3600 stok soğutucusu performansını azaltıyor ben bu sistemle sadece oyun oynamıcam
  7. Y

Topladığım Sistem Nasıl?

evet aynen bende öyle düşündüm corsair kasa olduğu için ve iyi kasa sonradan geliştirebilir ama 3060 ti diyolar tamda bütçemin sınırında olduğu için eklemedim yanında bu sistemin monitör ve klvyede var ondan
  8. Y

Topladığım Sistem Nasıl?

[/USER güzel sistem olmuş ama corsair fanı olabilirim ve sıvı soğutucu olsun geliştirilebilir olsun istemiştim[/USER]
  9. Y

Topladığım Sistem Nasıl?

sadece corsair yapmak istedim nasıl pahalı olmuş merak ettim?
  10. Y

Topladığım Sistem Nasıl?

işlemci:amd ryzen 5 3600 ekran kartı:asus tuf 3 radeon rx 5600xt oc anakart:asus tuf b450-Pro Gaming ram:corsair 16gb 3600mhz kasa:corsair 4000d siyah soğutucu:corsair Hydro h115i PRO RGB PSU:Corsair 650w 80+bronze depolama:sandisk 1tb ssd+seagate baracuda 1tb hdd Topladığım sistem böyle...
Geri