Topladığım Sistem Nasıl?

işlemci:amd ryzen 5 3600
ekran kartı:asus tuf 3 radeon rx 5600xt oc
anakart:asus tuf b450-Pro Gaming
ram:corsair 16gb 3600mhz
kasa:corsair 4000d siyah
soğutucu:corsair Hydro h115i PRO RGB
PSU:Corsair 650w 80+bronze
depolama:sandisk 1tb ssd+seagate baracuda 1tb HDD

Topladığım sistem böyle arkadaşlar parçalar uyumlu mu ve sistemi böyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir şey varmı?
fiyatları veya linkleri ile atarmısın tekrar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış anlamayın ama şuan sıvıyorsunuz, daha devam etmeyin bence :D
hocam benim anlatmak istediğim bir pc toplarken neden bütün parayı ekran kartına verip kasayı ucuz almak güç kaynağını ucuz almak bence de 3060ti almak mantıklı ama adam belki kasa illaki bu olsun diyordur sıvı soğutma olsun istiyordur

hocam benim anlatmak istediğim bir PC toplarken neden bütün parayı ekran kartına verip kasayı ucuz almak güç kaynağını ucuz almak bence de 3060ti almak mantıklı ama adam belki kasa illaki bu olsun diyordur sıvı soğutma olsun istiyordur
Fiyatı 500TL olduğu için bu kasayı kötü mü sanıyorsun, sesli güldüm bu arada o gördüğün güç kaynağı gayet kaliteli sen sadece fiyatlarına bakıyorsun galiba :)

hocam benim anlatmak istediğim bir PC toplarken neden bütün parayı ekran kartına verip kasayı ucuz almak güç kaynağını ucuz almak bence de 3060ti almak mantıklı ama adam belki kasa illaki bu olsun diyordur sıvı soğutma olsun istiyordur
evet aynen öyle olsun diyorum kasa iyi olsun ve diğer parçalarda kaliteli olsun istemiştim

Fiyatı 500TL olduğu için bu kasayı kötü mü sanıyorsun, sesli güldüm bu arada o gördüğün güç kaynağı gayet kaliteli sen sadece fiyatlarına bakıyorsun galiba :)
hocam ben kötü diye bir şey demişmiyim? Adam corsairin kasasını beğenmiş onu almak istiyor neden uzattın bu kadar

evet sıvı soğutma ilerde alınabilir mantıklı tamam ileriye dönük olsun yeniden toplayıp düzenlicem ekran kartını 3060ti yapıp

evet aynen öyle olsun diyorum kasa iyi olsun ve diğer parçalarda kaliteli olsun istemiştim
3 tane kalmış 3060ti stokları neredeyse hiçbiryerde yok hızlı davranmanı öneririm

Attığım sisteme https://www.akakce.com/bilgisayar-k...low-mid-tower-atx-siyah-fiyati,956379378.html istediğiniz kasayı ve https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl18-f4-3600c18d-16gvk-fiyati,552659220.html 3600mhz ram takınca 12k-12.2k arası bir fiyat oluyor geriye kalan 3k ile dizersiniz sisteminizi
hocam kusura bakma biraz tartıştık bilmediğimden soruyorum r5 3600 3060ti besler mi?

3 tane kalmış 3060ti stokları neredeyse hiçbiryerde yok hızlı davranmanı öneririm

hocam kusura bakma biraz tartıştık bilmediğimden soruyorum r5 3600 3060ti besler mi?
Tartışmakta sorun yok :D ne kusuru, 2k oynayacaksanız besler, ama ben 1k'ya çeker daha uzun ömürlü kullanırım gibi bir şey yapamazsınız

evet sıvı soğutma ilerde alınabilir mantıklı tamam ileriye dönük olsun yeniden toplayıp düzenlicem ekran kartını 3060ti yapıp
Bence benim attığım sitenin stokunu bekleyin incehesap bir tık tuzlu geldi attığım sitede 4.8k'ya satılıyor

besler

stok az kalmış biliyorum zaten hemen almıcam sistemi topladım sadece yaz gelince alcam :D o zaman stoklar gelir sanırım zaten

Geri