Ömer 34242432
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,812
Yanlış anlamayın ama şuan sıvıyorsunuz, daha devam etmeyin benceekranı alma boşver ilerde sana ultra mı oynatacak?
Yanlış anlamayın ama şuan sıvıyorsunuz, daha devam etmeyin benceekranı alma boşver ilerde sana ultra mı oynatacak?
fiyatları veya linkleri ile atarmısın tekrarişlemci:amd ryzen 5 3600
ekran kartı:asus tuf 3 radeon rx 5600xt oc
anakart:asus tuf b450-Pro Gaming
ram:corsair 16gb 3600mhz
kasa:corsair 4000d siyah
soğutucu:corsair Hydro h115i PRO RGB
PSU:Corsair 650w 80+bronze
depolama:sandisk 1tb ssd+seagate baracuda 1tb HDD
Topladığım sistem böyle arkadaşlar parçalar uyumlu mu ve sistemi böyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir şey varmı?
hocam benim anlatmak istediğim bir pc toplarken neden bütün parayı ekran kartına verip kasayı ucuz almak güç kaynağını ucuz almak bence de 3060ti almak mantıklı ama adam belki kasa illaki bu olsun diyordur sıvı soğutma olsun istiyordurYanlış anlamayın ama şuan sıvıyorsunuz, daha devam etmeyin bence![]()
tamamen monitör dahil 27 inch olcak 15 bin tl yi geçmesin 3600 mhz corsair 4000d kasalı sistem önerirsen sevinirim corsair neden çünkü kasa çok güzel12k bütçe monitör dahil mi değil mi ? Onu belirtir misiniz ?
Fiyatı 500TL olduğu için bu kasayı kötü mü sanıyorsun, sesli güldüm bu arada o gördüğün güç kaynağı gayet kaliteli sen sadece fiyatlarına bakıyorsun galibafiyatları veya linkleri ile atarmısın tekrar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam benim anlatmak istediğim bir PC toplarken neden bütün parayı ekran kartına verip kasayı ucuz almak güç kaynağını ucuz almak bence de 3060ti almak mantıklı ama adam belki kasa illaki bu olsun diyordur sıvı soğutma olsun istiyordur
evet aynen öyle olsun diyorum kasa iyi olsun ve diğer parçalarda kaliteli olsun istemiştimfiyatları veya linkleri ile atarmısın tekrar
hocam benim anlatmak istediğim bir PC toplarken neden bütün parayı ekran kartına verip kasayı ucuz almak güç kaynağını ucuz almak bence de 3060ti almak mantıklı ama adam belki kasa illaki bu olsun diyordur sıvı soğutma olsun istiyordur
hocam ben kötü diye bir şey demişmiyim? Adam corsairin kasasını beğenmiş onu almak istiyor neden uzattın bu kadarFiyatı 500TL olduğu için bu kasayı kötü mü sanıyorsun, sesli güldüm bu arada o gördüğün güç kaynağı gayet kaliteli sen sadece fiyatlarına bakıyorsun galiba![]()
Attığım sisteme https://www.akakce.com/bilgisayar-k...low-mid-tower-atx-siyah-fiyati,956379378.html istediğiniz kasayı ve https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl18-f4-3600c18d-16gvk-fiyati,552659220.html 3600mhz ram takınca 12k-12.2k arası bir fiyat oluyor geriye kalan 3k ile dizersiniz sisteminizievet aynen
5600xt değiş 3060ti zorla ileri dönğk olsun boşver sıvı soğutmayı knk ilerde alırsınevet aynen öyle olsun diyorum kasa iyi olsun ve diğer parçalarda kaliteli olsun istemiştim
evet aynen öyle olsun diyorum kasa iyi olsun ve diğer parçalarda kaliteli olsun istemiştim
hocam kusura bakma biraz tartıştık bilmediğimden soruyorum r5 3600 3060ti besler mi?Attığım sisteme https://www.akakce.com/bilgisayar-k...low-mid-tower-atx-siyah-fiyati,956379378.html istediğiniz kasayı ve https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl18-f4-3600c18d-16gvk-fiyati,552659220.html 3600mhz ram takınca 12k-12.2k arası bir fiyat oluyor geriye kalan 3k ile dizersiniz sisteminizi
Tartışmakta sorun yok3 tane kalmış 3060ti stokları neredeyse hiçbiryerde yok hızlı davranmanı öneririm![]()
ASUS Dual GeForce RTX 3060 Ti OC DUAL-RTX3060TI-O8G 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam kusura bakma biraz tartıştık bilmediğimden soruyorum r5 3600 3060ti besler mi?
Bence benim attığım sitenin stokunu bekleyin incehesap bir tık tuzlu geldi attığım sitede 4.8k'ya satılıyorevet sıvı soğutma ilerde alınabilir mantıklı tamam ileriye dönük olsun yeniden toplayıp düzenlicem ekran kartını 3060ti yapıp
besler3 tane kalmış 3060ti stokları neredeyse hiçbiryerde yok hızlı davranmanı öneririm![]()
ASUS Dual GeForce RTX 3060 Ti OC DUAL-RTX3060TI-O8G 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam kusura bakma biraz tartıştık bilmediğimden soruyorum r5 3600 3060ti besler mi?