Vatan indiriminde topladığım sistem nasıl?

Özellikle psu seçiminize bakmadım ancak içindeki genellikle iyi bir şey koymuyorlar. Bronze fln olması verimlilik hocam tamamen doğrudan etkisi olmasa da her zaman kullanılan teknoloji veya malzeme verimliliği etkiler. Bir nevi evet bronze olması kötü denilebilir ancak 80 plus bronze sertifikası olmayan psular bile var. Onlardan iyi sayılabilir ancak dediğim gibi malzeme kalitesi önemli kapasitörler köprüler fln stabil güç vermezse bazı konularda sorun yaşarsınız mesela sistem o anda atıyorum 400w çekti bunu destekleyemez kapanır fln yine bu dengesizlik bileşenleri bozabilir, ülkemizin tesisatı 10-15 yıla öncesi kayda değer ilerleme gösterse de (elektrik gidip gelmesiyle bozulan ev aletleri) hala güvenilir değil. Marka= teknoloji+korumalar+ malzeme kalitesi. Tabi aralarında iyi olan var mıdır? Vardır ama biz tüketici olarak her psuyu açıp bakamayacağız için bu konuda özellikle çalışanlar oluyor açıo bakıyorlar ve yayınlıyorlar. Bu kasanın güç kaynağının incelemesini veya içindeki malzemeleri bilemeyiz, marka olunca incelenme ihtimali oluyor buluyoruz bakıyoruz.

Baya uzun yazdım umarım anlaşılır olmuştur. Bronze da olsa incelenmiş, parça kalitesi belli olan psuları tercih etmek en güvenlisimolacaktır.
Teşekkür ederim aydınlattığınız için. Kasa geldiğinde içine bakarım, beceremezsem internetten incelemesini bulup burdaki bilgili arkadaşlara sorarım psuyu. Elektrik gidip gelmesiyle bozulan aletler giyince bi korktum çünkü geçenlerde akım korumalı priz olmasa televizyonumuz bozuluyordu (akım koruma görevini yapıp kendini patlattı) Bilgisayar içinde alacağım marka önerisi olan, kullanan var mıdır?

Teşekkür ederim aydınlattığınız için. Kasa geldiğinde içine bakarım, beceremezsem internetten incelemesini bulup burdaki bilgili arkadaşlara sorarım psuyu. Elektrik gidip gelmesiyle bozulan aletler giyince bi korktum çünkü geçenlerde akım korumalı priz olmasa televizyonumuz bozuluyordu (akım koruma görevini yapıp kendini patlattı) Bilgisayar içinde alacağım marka önerisi olan, kullanan var mıdır?
NZXT'nin 2.500 lira civarı bir güç kaynağı var, bu bütçelerde onu öneriyoruz hocam.
Linki: https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c750-bronze-pa-7b2bb-eu-750-w-fiyati,497907697.html

Bazen 2300 bazen 2500 bazen 2700

İşiniz kesinleşince ayrı bir konu açarsınız, önerenler olur eğer bütçeniz düşer veya artarsa.

Geri