Arama sonuçları: *

1. Ademmk

📌 SON DAKİKA ! 12 ay kiranın 2 ayı devlete gidecek!

Oha lan çok mantıklı sjdjskkalds
  2. Ademmk

GİRİŞ SEVİYE SES SİSTEMİ İÇİN ÖNERİDE BULUNUR MUSUNUZ ?

Ek olarak double ekran da alacağım, onun için de 5k civarında bütçe ayırdım. Double ekran için de öneride bulunabilirsiniz.
  3. Ademmk

GİRİŞ SEVİYE SES SİSTEMİ İÇİN ÖNERİDE BULUNUR MUSUNUZ ?

Arkadaşlar merhaba, aracım 20212 accent blue. Öyle son ses açıp mahallede turlamak gibi bir niyetim yok öncelikle onu belirteyim. Aracın ses kalitesi inanılmaz kötü bu yüzden takviye yapmak istiyorum. Madem sıfırdan ses sistemi yapıyorum, ortalamanın biraz da üstü olsun yaptığımız işe de...
  4. Ademmk

Grounded oynuyan var mı ?

Çok güzel oyundu beee
  5. Ademmk

Öneri 500.000 TL'ye Kadar Otomatik Vites Araç Önerisi

Konudan bağımsız araçtaki yol bilgisayarı ve geri görüş kamerası nerde ? Açıklamada büyük büyük var yazmışlar ama ???
  6. Ademmk

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 4013TL- Oldu ONS - 3274.53 -🔥🔥🔥🔥

24 ayar gr altın makası en düşük altındır.
  7. Ademmk

❌İndirim Bitti! Silen Ultra Tuvalet Kagidi 32'li 144₺🔥2 Al 1 Öde

Matematik hocamın gözleri yaşları.
  8. Ademmk

PAPARA İLE NESİNEYE PARA YATIRMA YÖNTEMİ YOK MU?

Cumhuriyet Savcısı ve 372 kişi daha bu yorumu beğendi.
  9. Ademmk

🔥İndirim Ryzen 5 5600 RTX 4060 Sistem 18.461 TL

Sistem fazla iyi değil mi fp olarak, al sat yapmaya değer gibi gözüküyor.
  10. Ademmk

SERVER KAYITLI TELEFONLAR HAKKINDA BİLGİ TALEBİ

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Samsung S23 veya S24 ultra telefon bakıyorum. Sahibinden üzerinde yarı fiyatına pek çok SERVER kayıtlı olduğu söylenen telefon mevcut . Konunun özü nedir bu server kayıt olayı? Daha önce bir kere IMEI atılmış telefon kullanmıştım, bazı banka uygulamaları kefen...
  11. Ademmk

❌İndirim Bitti! Samsung M34 6.999 TL 🔥🔥🔥🔥

Kod sadece bende mi çalışmıyor ?
  12. Ademmk

RTX 4070'Li Sistem Tavsiye???

Bütçe açısından talebini direkt karşılamıyor ama yine de bi değerlendirebilirsin. https://www.gamegaraj.com/urun/santos-7a/
  13. Ademmk

Yardım Uygun fiyatlı VDS kiralayan yerler

Kanka adamların kendi sitesi çokmüş sanırım. Ben giremiyorum şuan.
  14. Ademmk

❌İndirim Bitti! Ray-Ban 4181 Güneş Gözlüğü 1.700 TL!

Satıldığı site itibariyle güven vermiyor. Belki de adamların hakkına giriyorum ama ben şahsen orijinal olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar dolandırıcı varsa bu sitede arkadaş...
  15. Ademmk

Öneri 600k otomatik araç önerisi

Ben Accent blue dizel otomatik aldım. 1.6 turbo dizel motor ve CRDi otomatik şanzıman. İkisi de sorunsuz ve uzun ömürlü. Parana göre km ve yaş düşürebilirsin. Son derece memnunum, parasına göre şahane araba.
  16. Ademmk

Çözüldü✓ 17.500 tl fiyat bandında gaming laptop arıyorum

O fiyata yakın alabileceğin en güzel laptop bu. Vade farksız 6 taksit avantajı var. Bütçeni esnetmene yardımcı olabilir.
  17. Ademmk

⚽ TSK ⚽ Beşiktaş - Galatasaray ⚽

Bile diye hitap ettiğin takım 5 tane attı hocam. Ek: Alay etme anlamında söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. İfade etmek istediğim Beşiktaş hiçbir zaman olumsuz anlamda "bile" sıfatıyla hitap edilecek bir takım değil. Farklı yerlere çekilmesin lütfen.
  18. Ademmk

TÜRKİYE ÇEYREK FİNALDE 2-1 🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Ahtapot musun ? Örümcek misin ? Harikasın Mert.
  19. Ademmk

Babamı laptop almak için kredi çekmeye nasıl ikna edebilirim?

21 yaşında bir birey aklı başındaysa ailesini için fedakarlık yapabilmeli diye düşünüyorum.
Geri