GİRİŞ SEVİYE SES SİSTEMİ İÇİN ÖNERİDE BULUNUR MUSUNUZ ?

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
842
Arkadaşlar merhaba, aracım 20212 accent blue.
Öyle son ses açıp mahallede turlamak gibi bir niyetim yok öncelikle onu belirteyim.

Aracın ses kalitesi inanılmaz kötü bu yüzden takviye yapmak istiyorum. Madem sıfırdan ses sistemi yapıyorum, ortalamanın biraz da üstü olsun yaptığımız işe de deysin.

Ama kompenentler hakkında hiçbir bilgim yok, ufak bir alışveriş sepeti yaptım kendimce. İşçilik-kablo hariç bütçem 10k civarında. Ekran görüntüsü olarak eklediğim parçaları önerir misiniz? Uyumlular mı ? Farklı parçalardan öneride bulunur musunuz?

Ekler

• 1000042244.webp
    1000042244.webp
    124.5 KB · Hit: 24
  • 1000042245.webp
    1000042245.webp
    118.8 KB · Hit: 21
Ek olarak double ekran da alacağım, onun için de 5k civarında bütçe ayırdım. Double ekran için de öneride bulunabilirsiniz.

Ek olarak double ekran da alacağım, onun için de 5k civarında bütçe ayırdım. Double ekran için de öneride bulunabilirsiniz.
Bence double ekran yerine önce kendine bi sistem yapmaya çalış, sana önerim 2 takım püonner yerine bütçe ile Deaf bounce Apocalypse alman. Tek başına 600rms ses çıkışı verecektir ses sisteminde watt değerinden ziyade rms önemli. İki takım pionner dan çok daha yüksek ses verecektir. Dandik bir soundmax amfi yerinede Qline veya Xetec (300x4 ileriye dönük olması için)veya benzer kalitede ürüne bunları bağlayıp kullanman. Diğer türlü bu ürünlerle düşünüyorsan hiç masraf yapmanı açıkçası önermem ileride daha çok bütçen olunca yap. Sürekli masraf çıkarma ihtimalleri var dandik ürünlerin. Ayrıca satarkende çöp parasına satmamış olursun. Double ekran sonradan da bağlanır ama ilk önceliğin tesisat olsun bu durumda.

Geri