Arama sonuçları: *

1. Hüseyin Efe

DOOM Eternal açılmıyor

Arkadaşalar mehabalar, uzun zaman önce indirimden doom almıştım ama pc'ye yüklemedim ardından 2 hatfa önce yükledim ama oyun açılmıyor. Steam'de "oyna" yerine basınca çalıştırılıyor diyip oyunu açmıyor ve ardından da çalıştır yerine gene oyna çıkıyor. Arkadaşlar her yerde baktım ama bulamadım...
  2. Hüseyin Efe

Steam deki oyun açılmıyor. YARDIM EDİN

yazdım ama cevap verilmedi kaç haftadır
  3. Hüseyin Efe

Neden kimse cevap vermiyor. 1610793598 denedim bir çok defa denedim ama olmuyor
  4. Hüseyin Efe

Arkadaşlar merhabalar steam de Doom Eternal aldım ama oyna dediğimde çalışıyor diyor fakat oyun açılmıyor ve sanki hiç oyuna tıklayıp oyna dememişim gibi eski haline dönüyor. Kısacası oyunu açmak istediğimde açılıyor gibi olup açılmıyor. Yardım edin nolur
  5. Hüseyin Efe

RTX3070 VS RX6800 İŞLEMCİ OLARAK RYZEN 5 5600X KULLANACAĞIM

Çok teşekkür ederim.☺️
  6. Hüseyin Efe

RTX3070 VS RX6800 İŞLEMCİ OLARAK RYZEN 5 5600X KULLANACAĞIM

Arkadaşlar merhaba RTX3070 yada RX6800 almayı düşünüyorum fakat çok kararsız kaldım. Siz olsanız hangisini alırdınız ve neden alırdınız? Bide cahilliğimin kusuruna bakmayın RTX teknolojisi AMD RX6800 de var mı...
  7. Hüseyin Efe

27inç Monitör 2k Alınırsa Piksel Piksel Olur mu?

27inç 2k monitör almayı düşünüyorum. Piksel piksel olur mu? https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x60-2k-rgb-gaming-monitor-fiyati-45505/
  8. Hüseyin Efe

I9 10900KF VS R7 5800X

5800x alman daha mantıklı olur
  9. Hüseyin Efe

İNCEHESAPTAN BİLGİSAYAR ALMAK MANTIKLI MI?

Bütçem sadece bilgisayar olarak 10.000 ile 13.000 arası 1608031268 Ekran kartı olarak rtx3060ti yada en fazla rtx3070
  10. Hüseyin Efe

İNCEHESAPTAN BİLGİSAYAR ALMAK MANTIKLI MI?

Arkadaşalr merhabalar, incehesapta bilgisayar almayı düşünüyorum faakt internette gördüğüm kadarıyla sorumsuz oldukları ve yanlış parça gönderdikleri hakkında videolar ve yazılar okudum. Sizce incehesaptan bilgisayar almak mantıklı mı?
  11. Hüseyin Efe

TrendYol' dan Monster Laptop

Farkın Farkını bilmediğim için bir şey söyleyemem sen bilirsin.
  12. Hüseyin Efe

TrendYol' dan Monster Laptop

Monsterın kendi sitesinden de alabilirsin zaten kredi kartı bilgilerini yazdığında taksit seçeneklerini ve vade farkı oluyor mu oluyorsa da ne kadar oluyor öğrenebilirsin. Bence Monsterın kendi sitesinden alman daha mantıklı olur çünkü istediğin gibi özelleştirebiliyorsun. Evde ki laptop...
  13. Hüseyin Efe

Yardım düşük voltaj psu patlatır mı

Psu alırken 80+Bronze/Silver/Gold sertifikası olan bir psu tercih edersen ve güvenilir bir marka seçersen çok bişi olmaz diye düşünüyorum ama senin evinin voltaj şeyinde sorun var mı varsa da nasıl bir sorun olduğunu öğrenip, düzeltmen bence daha iyi olur.
  14. Hüseyin Efe

GameGaraj Neo 5A alınır mı

Bence o işlemci ile ekran kartı orantısız olmuş. eğer o işlemciyi alacaksan tavsiyem en azından bi 600 tl daha fazla verip rtx2060 alman daha mantıklı olur. O bana çok pahalı diyorsan işlemciye o kadar para vermene gerek yok. Onun yerine 3500 ya da 3500x alman daha mantıklı olur.
  15. Hüseyin Efe

PNY EKRAN KARTINA SAHİP BİR HAZIR SİSTEM ALMAK MANTIKLI MI *rtx3070*

Arkadaşlar merhaba, bilgisayar parçalarındaki yüksek fiyatlardan dolayı Türkiye de çok bilinmediğini düşündüğüm bir marka hakkında soru sormak istiyorum. Bildiğiniz üzere rtx3000 serisi ekran kartları duyuruldu ve ülkemize de getirildi. Bundan dolayı yeni seri ekran kartı almayı düşünüyorum. PNY...
Top Bottom