Neler Yeni

TrendYol' dan Monster Laptop

Alex10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Çakır
Bütçe
7500
Sizce Trendyoldan Monster Notebook mağazası tarafından satılan Monster Abra A5 v16.6.1 laptop almalı mıyım? Güvenilir midir? Vade farkı var mı taksitte?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Bilmiyorum ama direk monsterın kendi sitesinden almanız daha iyi olmaz mı ?

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
sorun olmaz zaten oradada resmi monster mağazası satıyor ama taksit konusu bankadan bankaya değişir

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Efe Aydın
Monsterın kendi sitesinden de alabilirsin zaten kredi kartı bilgilerini yazdığında taksit seçeneklerini ve vade farkı oluyor mu oluyorsa da ne kadar oluyor öğrenebilirsin. Bence Monsterın kendi sitesinden alman daha mantıklı olur çünkü istediğin gibi özelleştirebiliyorsun. Evde ki laptop Monsterın kendi sitesinden alınma ve hiç bir sıkıntı olmadı. Tavsiyem kendi sitesinden alman olacaktır.

Alex10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
özelleştirmeyeceksen en ucuz bulduğun yerden al monster sonradan kendinde ram hdd ssd takviyesi yapabiliyorsun

Alex10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monsterın kendi sitesinden de alabilirsin zaten kredi kartı bilgilerini yazdığında taksit seçeneklerini ve vade farkı oluyor mu oluyorsa da ne kadar oluyor öğrenebilirsin. Bence Monsterın kendi sitesinden alman daha mantıklı olur çünkü istediğin gibi özelleştirebiliyorsun. Evde ki laptop Monsterın kendi sitesinden alınma ve hiç bir sıkıntı olmadı. Tavsiyem kendi sitesinden alman olacaktır.
Özelleştirme yapmayı düşünmüyorum ve 500TL gibi fark olunca daha cazip geldi Trenyol

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
trendyoldan al veya gittigidiyora bak ara ara çok indirime giriyor monster laptoplar

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
500 TL gibi fazla bir fark varsa Trendyol'dan alman çok daha mantıklı olur. Sonuçta yetkili satıcıymış.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

CanK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kerem CANBOLAT
Monsterın kendi sitesinden de alabilirsin zaten kredi kartı bilgilerini yazdığında taksit seçeneklerini ve vade farkı oluyor mu oluyorsa da ne kadar oluyor öğrenebilirsin. Bence Monsterın kendi sitesinden alman daha mantıklı olur çünkü istediğin gibi özelleştirebiliyorsun. Evde ki laptop Monsterın kendi sitesinden alınma ve hiç bir sıkıntı olmadı. Tavsiyem kendi sitesinden alman olacaktır
Peki bilgisayardan memnun musun ben de almayı düşünüyorum da kararsız kaldım forumda vs kalitesinden rahatsız olan çok kişi var sen memnun musun ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom