Arama sonuçları: *

1. V

Belirsiz ekran kartı frekans değerleri

Selamlar, ortalama 2 ay önce Galax 1660Super ekran kartımın bir anda frenkans değerleri değişti. Sorun çıkarmıyordu ancak Pes21 indirip oynamak istediğim zaman aniden 20fps'ye düşmeler takılmalar görmeye başladım. Vysnc açık ve kapalı denedim sonuç aynı. Çözüm nedir, format falan mı atmalıyım?
  2. V

Anakarta uygun HDD almam lazım

Selamlar, Asrock B450M bir ana kartım var, 1TB HDD alacağım ancak anakartıma uyum sağlar mı bilmiyorum? Bu uygun mudur, bir sıkıntı çıkartır mı? https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-1tb-3-5-7200rpm-64mb-cache-sata-3-sabit-disk-st1000dm010-p-HBV000003FDEG
  3. V

Rampage Howl nasıl bir mousedir?

Önceki mouseme göre, kat kat iyi olduğunu tahmin ediyorum. 170TL'ye cidden güzel bir mouse bulamadım, rampagede uzun süre kullandığım bir marka, klavyesini 2.5 yıla yakındır kullandığım için aldım, çok sık oyun oynamıyorum, günde 1-2 saat CSGO/Valorant falandır, mouse hakkında gram bir bilgim...
  4. V

Rampage Howl nasıl bir mousedir?

Öncelikle selamlar, şu anki mousemin bozulması sebebi ile ((Trust rava 108)) 170TL gibi bir ücrete, RAMPAGE SMX-R50 HOWL, marka bir mouse aldım. Bu mouse CSGO/Valorant tarzı oyunlarda rahat bir şekilde işimi görür mü? Kalite olarak size göre nasıldır? İyi forumlar.
  5. V

Bilgisayar ısınması.

Benimde kasam müsait aslında koymaya ancak, aktif şekilde ders çalıştığım için ufakta olsa alanımı kısıtladı. O yüzden koymamıştım ancak düşüneceğim teşekkürler.
  6. V

Bilgisayar ısınması.

Odamdaki alan biraz, kısıtlı diyebilirim. Çok açık bir alan var ancak tam masamın altında. Ayağımı kasaya vururum diye korkumdan koyamıyorum.
  7. V

Bilgisayar ısınması.

Kapalı yer olarak, arkası, sağı solu tamamen kapalı. Önü açık sadece. Kasa markası: Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1xAdreslenebilir ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE) 1609240058 GALAX 1660super, ryzen 5 3500x
  8. V

Bilgisayar ısınması.

Merhabalar, öncelikle iyi forumlar. Bir sistem topladım ve hava akışını güzel sağladım, ancak ben bu kasayı açık bir alanda mı tutmalıyım? Isınma sorunu çıkartabilir? Yoksa kapalı bir yerde sorun çıkartır mı?
  9. V

Galax 1660Super - Ryzen 5 3500X hakkında

AMD Ryzen™ 5 3500X 3.6GHz (Turbo 4.1GHz) 6 Core 6 Threads 32MB Cache AM4 İşlemci 8(2x) 3200MHZ ram Sandisk 480GB SSD Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1xAdreslenebilir ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE) 600W'ta bir enerji kaynağı var sanırsam...
  10. V

Galax 1660Super - Ryzen 5 3500X hakkında

İşlemcim Ryzen 5 3500X ekran kartı olarak GALAX 1660Super almayı düşünüyorum, bu ikisi birbirini yeteri kadar besler mi? Ek olarak ekran kartı güzel bir marka mı, güvenebilir miyim? Bu sistemi uzun süre kullanacağım sorun çıkartmayacak bir sistem toplamaya çalışıyorum yardımcı olursanız çok...
Top Bottom